به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان؛ نان به عنوان یکی از پرمصرف ترین مواد غذایی خانواده های ایرانی درسلامت خانواده بسیار اهمیت دارد و اگر در نگهداری صحیح آن دقت نکنیم سلامت تک تک اعضای خانواده را تهدید خواهد کرد.
قرار دادن نان د اغ در کیسه های پلاستیکی باعث بروز خطرات فراوانی برای مصرف کنندگان می شود چرا که پلاستیک از مواد نفتی و پتروشیمی تولید شده به همین دلیل در شرایط تماس با مواد داغ و اسیدی ماده ای به نام مونومر (مولکول های کوچکی که تعدادی اتم را در یک ردیف دربر می گیرد) بوجود می آید که این مواد در دراز مدت ممکن است جان مصرف کنندگان را تهدید کند.
بیشتر بخوانید: فروش نان بدون فروشنده، آن هم در تهران +فیلم
انهای پیام/