به گزارش خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی قلی محمودی بختیاری مورخ درمراسم نکوداشت بیش از 6 دهه فعالیت های هنری استاد محمد بهرامی اظهار کرد: حدود 55 سال پیش که در نیویورک بودیم، جوانی آمد و کتاب نقاشی هایش را به سفیر ایران در نیویورک هدیه داد. آن زمان آن جوان به من گفت که یکی از کتاب هایم را هم به تو هدیه می دهم. سه سال بعد که او را دیدم سبک کارش به طور کامل تغییر کرده بود.
وی با بیان اینکه از همان زمان عشق به سرزمین را در وجود محمد بهرامی می دیدم، گفت:او هنرمندی است که در مقابل هرگونه اهانت کوچک یا بزرگ به فرهنگ و هنر کشور واکنش شدید نشان می دهد و این تعلق خاطر در نقاشی هایش به خوبی آشکار است.
کلهرنیا استاد گرافیک و مجری برنامه در ادامه گفت: استاد بهرامی به شیوه قدما زندگی کرده اند. بخش مهمی از ادبیات معاصر ایران با تصویرسازی و چاپ در مجلات زنده مانده است که همه این آثار از زیر دست محمد بهرامی بیرون آمده اند و در واقع او به لهجه ها و واقعیت های سرزمینمان هویت بخشیده است.
میرزا علیخانی گرافیست و هنرمند در ادامه ضمن اشاره به دایره گسترده فعالیت های هنری استاد بهرامی اظهار داشت: در هنر گرافیک کم گویی و گزیده گویی نامش طراحی نشانه یا همان لوگو است و نشانه انتشارات امیرکبیر از نشانه های مشهوری است که توسط استاد بهرامی طراحی شده است.
وی ادامه داد: نشانه امیرکبیر از یک ارابه و عکس تشکیل شده، اما چرا مورد قبول واقع شده است؟ به این دلیل که اسب یک عنصر ایرانی محسوب می شود و ارابه هم اشاره به این دارد که فقط ایرانی ها توانسته اند اسب را رام کنند و این همان هویت بخشی ملی است.
در ادامه با دعوت محسن سلیمانی رئیس فرهنگسرای ارسباران پیشکسوتان تجسمی و مسئولین حاضر بر روی سن آمدند و با اهدای تندیس، لوح یادبود و جایزه نفیس از یک عمر فعالیت های هنری محمد بهرامی تقدیر و تشکر کردند.
سپس نمایشگاه آثار استاد بهرامی توسط حاضران افتتاح شد و این نمایشگاه به مدت دو هفته در گالری هنر ارسباران دایر است.
گفتنی است؛ هادی مظفری مدیر کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، امیر عبدالحسینی معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و جمعی از هنرمندان و پیشکسوتان عرصه تجسمی در مرکز همایش های فرهنگسرای ارسباران حضور داشتند.
انتهای پیام/