وی با اشاره به تولیدات خوب باغات سراسر کشور در سال برداشت گفت: سالانه بالغ بر 22 میلیون تن محصولات سردرختی در کشور تولید و عرضه میشود که از این میزان حدود 2 میلیون تن محصولات گلخانهای بوده و مابقی محصولات باغی است که در این زمینه سطح کشت این محصولات در 2 میلیون و 800 هزار هکتار است.
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: از مجموع سطح باغات کشور 300 هزار هکتار غیر بارور و 2 میلیون و 500 هزار هکتار بارور است که عمده مشکلات این سطح باغات در واقع خسارات متحمله ناشی از سرما و بارندگیهای طول سال است که جبران این خسارات و پیشگیری از رشد آنان نیازمند تجهیز باغات به فناوری نوین است.
طهماسبی با بیان اینکه سرمازدگی و گرمازدگی در کنار آن از این مشکلات میباشد، افزود: بحث سرمازدگی در کشور طی سالهای اخیر خسارتهای سنگینی به بار آورده است که در این راستا تلاش میشود با راهکارهای عملی و علمی این خسارتها کاهش یابد که در این مورد تجهیز باغات به فناوری نوین یک نیاز ضروری است.
وی توسعه صنعت باغداری را وابسته به توسعه تکنولوژی دانسته و اظهار کرد: استفاده از دستگاههای پیشرفته با تکنولوژی جهانی همچون دستگاههای مولد باد و دستگاههای مولد گرما از راهکارهای کاهش اثرات سرمازدگی است که باغداران برای خرید این تجهیزات میتوانند از خط اعتباری ویژه مکانیزاسیون استفاده کنند.
انتهای پیام/س