بدن قادر به ساخت ویتامین C نیست، بنابراین این ویتامین باید از طریق موادغذایی و نوشیدنی دریافت شود، نوشیدن ۲ لیوان آب پرتغال در روز می تواند به افزایش ۴۰ تا ۶۰ درصدی ویتامین C در بدن کمک کند.
ویتامین C دریافتی از طریق آب پرتقال، محافظ بدن در برابر اثرات مضر رادیکال های آزاد است، این ویتامین همچنین از پیری زودرس جلوگیری و به جذب موادمعدنی ضروری مانند کلسیم کمک می کند.
ویتامین B6 موجود در آب پرتقال به تولید هموگلوبین و درمان کم خونی کمک می کند، همچنین این آب میوه حاوی بتاکاروتن بوده که در کمک به جلوگیری از آسیب سلولی موثر است.
این آب میوه مقداری کلسیم دارد که به سلامت استخوان و تقویت دندان ها کمک می کند، اسیدفولیک موجود در آب پرتقال نیز در بهبود سلامت مغز، نخاع و سیستم عصبی نقش دارد.
انتهای پیام/