وی افزود: معنای پروانه بهداشتی و بهرهبرداری که به تولیدکنندگان داده میشود اين است که مصرفکننده نهایی متوجه شود محصولی که مصرف میکند از مزرعه تا چرخه مصرف، تحت کنترل و نظارت است.
اين مقام مسئول ادامه داد: محصولات تراریخته نیز در تولیدات صنعتی به سهولت قابل رهگیری و کنترل است.
رفيعی پور با بيان اينكه حاکمیت به دنبال سیاستگذاریهایی است که تولیدات بخش خوراک به سمت صنعتی شدن حرکت کند، افزود: در اين صورت در آینده مخاطرات بهداشتی ایجاد نخواهد شد.
به گفته وی؛ برای کمک به افزایش امنیت غذایی در کشور ایجاد زنجیرههایی که بتوانند اطلاعات خود را برای افزایش بهرهوری و تولید محصول سالمتر در اختیار یکدیگر قرار دهند، ضروری است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بيان اینکه ۷۰ درصد هزینههای تولید فرآوردههای خام دامی مربوط به خوراک دام است، افزود: با صنعتی شدن این بخش میتوان ضریب تبدیل را بالا برد که در نتیجه هزینههای تولید فعالان بخش خصوصی کاهش مییابد.
این مقام مسئول با اشاره به مقاومت آنتی بيوتيک ها در دام و طيور گفت: در شکل غیرهدفمند تولید خوراک دام و طیور امکان ردیابی آنتی بیوتیکها وجود ندارد. ممکن است مقاومت آنتی بیوتیکی در بدن دام ایجاد شده و یا با باقی ماندن آنتی بیوتیک در محصولات مواجه شویم که همه اینها درنهایت برای سلامت جامعه مخاطرهآمیز است.
رفیعی پور در پایان گفت: استفاده از خوراک صنعتی میتواند در پایان دادن به بسیاری از این مشکلات موثر باشد.
انتهای پیام/