به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دسر فلن نوعی دسر سوئدی خوشمزه شبیه کرم کارامل است. این دسر با شیر و تخم مرغ و شیر عسلی تهیه میشود به همین دلیل خیلی مقوی سالم است. پس حتما این دسر را تهیه کنید و لذت ببرید.
مواد لازم کاستارد:
تخم مرغ: 4 عدد
پودر نارگیل: 100 گرم
شیرعسلی: 320 گرم
شیر (کم چرب): 400 میلی لیتر
شیر نارگیل: 160 میلی لیتر
مواد لازم لایه کارامل:
شکر: 75 گرم
آب: 2 قاشق سوپ خوری
مواد لازم فیلینگ (لایه میانی):
شیر عسلی: 2 قاشق سوپ خوری
شکلات تلخ (70 درصد): 50 گرم
فلن مغزدار
طرز تهیه:
ابتدا برای تهیه لایه کارامل، آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهید و با قاشقی چوبی مواد را هم بزنید تا به رنگ کاراملی در آمده و غلظت یابند.
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کارامل را کف قالب های فلن بریزید.
برای تهیه کاستارد، زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید.
زرده های تخم مرغ، شیر عسلی، شیر و شیر نارگیل را با هم به خوبی مخلوط کنید.
پودر نارگیل را اضافه کرده و حدود یک دقیقه دیگر مواد را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا پف کنند.
این مخلوط را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و سپس در قالب های فلن روی لایه کارامل بریزید.
قالب ها را به سینی فر حاوی آب داغ انتقال داده و حدود 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
برای تهیه فیلینگ، شکلات را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید و شیر عسلی را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و نوک سری قیف را در وسط فلن ها سرو کنید و آنها را با مخلوط فیلینگ پر کنید.
آنها را دوباره حدود 20 دقیقه در فر قرار دهید.
در پایان، فلن ها را در آورده و اجازه دهید به طور کامل در مجاورت دمای محیط خنک شوند.
در صورت تمایل روی آنها را با میوه های دلخواه و برگ نعناع تزئین و سرو کنید.منبع:
منبع: ماهنامه کیک و شیرینی
انتهای پیام/