به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محققان دانشگاه ویسکانسین-مدیسن، به دنبال توصیه مصرف نکردن محصولات لبنی از سوی عدهای از متخصصان، به بررسی لبنیات تخمیر شده مانند ماست و پنیر پرداختند. پس از ۹ هفته مصرف لبنیات به وسیله داوطلبان، کاهش چشمگیری در التهابهای بدنشان مشاهده شد.
التهاب مزمن موجب چاقی، سندرم متابولیسم، بیماریهای قلبی-عروقی و بیماریهای دیگر میشود. التهاب به عنوان اولین خط دفاعی بدنمان، بخشی از سیستم ایمنی بدنمان است اما وقتی مدت آن طولانی میشود، به خود بدن حمله کرده و موجب از بین رفتن اندامها و دستگاههای بدن میشود.
بیشتربخوانید : خوردن ماست طعم دار ضرر دارد؟
داروهای ضدالتهاب مانند آسپرین، ناپروکسین و دیگر داروها، میتوانند از اثرات التهابهای مزمن بکاهند اما خود این داروها عوارض جانبی و خطرات خاص خود را دارند. بنابر بررسیهای این محققان، از میان محصولات لبنی، ماست با التهابهای خطرناک موجود در بدن مبارزه میکند.
محققان میگویند، ماستی که غنی از باکتریهای مفید و تخمیرشده باشد، بسیار مفید است. این باکتریها، دوست روده هستند و از مقدار باکتریهای مضر در روده میکاهند.
در ضمن از بیماریهای التهابی روده، التهاب مفاصل و همچنین آسم، پیشگیری میکند. از آنجایی که ماست میتواند سوخت و ساز بدن افراد را افزایش دهد، اشتهاآور خوبی محسوب میشود و در عین حال از افزایش ناگهانی سطح قند خون پس از مصرف غذا جلوگیری میکند که این ویژگی در سلامت نگهداشتن افراد چاق، موثر است. اکنون محققان در تلاشاند شناسایی کنند، کدام ترکیب ماست توانسته است این محصول لبنی خوش طعم را دارای ویژگیهای ضدالتهابی کند.
منبع: پندارآنلاین
انتهای پیام/