به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه خسرو شهبازی با اشاره به وجود صنعت نان برنجی در کرمانشاه، عنوان کرد: تحقیقات نشان می دهد که کشت برنج در استان سابقه ای تاریخی دارد و این محصول از گذشته در مناطقی همچون گیلانغرب کشت شده است.
وی با بیان اینکه با توجه به خشکسالی های اخیر سطح شالیزارهای کرمانشاه رو به کاهش است، گفت: در طول سه سال گذشته شالیزارهای استان از سه هزار هکتار به ترتیب به یک هزار و 500 و 418 هکتار رسیده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه با تاکید بر اینکه کاشت برنج در برخی از مناطق استان محدود و در برخی دیگر از مناطق ممنوع شده است، گفت: کشت برنج با استفاده از منابع زیرزمینی ممنوع است و در صورتی مشاهده با متخلفان برخورد خواهد شد.
شهبازی با بیان اینکه برنج کاران کرمانشاهی از حاشیه رودخانه ها استفاده می کنند، توضیح داد: ما نمی توانیم برای شالیکاران استان کشت جایگزینی را معرفی کنیم، زیرا زمین های باتلاقی آنها قابل استفاده برای محصولات دیگر نیست.
وی افزود: از سوی دیگر کشت هر هکتار برنج برای شالیکاران 50 میلیون تومان درآمد زایی دارد که هیچ یک از کشت های جایگزین نمی تواند به این میزان بهره وری برسد.
انتهای پیام/ز