یک روان شناس و مشاور کودک گفت: بهتر است والدین مشکل زورگویی به فرزند خود را با معلمان و مسئولان مدرسه در میان بگذارند.

کودکان خود را در مقابل زورگویی مقاوم کنید

الهام صدقی روان شناس و مشاور کودک در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که کودکان در سنین مدرسه با آن رو به رو هستند، مورد زورگویی قرار گرفتن توسط همکلاسی هاست.

وی با بیان اینکه والدین باید با کودکان درباره زورگویی حرف بزنند گفت: از سایر اعضای خانواده بخواهید تجربیات شان را در این باره با کودک در میان بگذارند.

صدقی ادامه داد: اگر کودکتان اذعان کرد که در مدرسه مورد زورگویی قرار گرفته است، او را به خاطر شجاعتش در بیان این موضوع تحسین کنید و از او بدون قید و شرط حمایت کنید.

وی با بیان اینکه باید در این زمینه با اولیای مدرسه مشورت کرد افزود: اولیای مدرسه خط مشی شان را در چنین مواردی در می یابند. البته درباره اینکه مسئولان و معلمان مدرسه چطور با چنین موقعیتی مواجه می شوند، پرس و جو کنید.

این مشاور کودک افزود: اگر کودک تان به خاطر پول ناهار یا وسایل الکترونیکی همراه خود در مدرسه مورد زورگویی همکلاسی ها واقع می شود، می توانید با دادن ناهار برای بردن به مدرسه یا رفتن به مدرسه بدون آن وسایل این موقعیت را خنثی کنید.

وی با بیان اینکه وقتی دو یا چند دوست در کنار هم هستند، نسبت به حالتی که کودک تنهاست،احتمال کمتری وجود دارد که بچه زورگو چیزی را از او بگیرد عنوان کرد: به کودکتان یادآور شوید در سرویس مدرسه، در دستشویی یا هر جایی که ممکن است زورگویی رخ دهد، همراه دوستانش باشد.


بیشتر بخوانید: چگونه با کودک لجباز رفتار کنیم؟ 


صدقی تشریح کرد: اگر کودکتان مورد زودگویی قرار گیرد، بهترین دفاع برایش این است که آرامش خود را حفظ کند، حرف های توهین آمیز را نادیده بگیرد، از فرد زورگو بخواهد کارش را متوقف کند و از او دور شود.

وی در پایان با اشاره به اینکه گاهی صحبت کردن با والدین بچه زورگو ممکن است مفید باشد گفت: اما به طور کلی بهتر است حل مشکل را به مسئولان و مشاوران مدرسه واگذار کنید.

انتهای پیام/

برچسب ها: کودک ، خانواده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار