به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، شایعات کمبود سوخت از ۹ تا ۱۱ مرداد ماه در مازندران گسترش یافته بود که با برنامه ریزی مسئولان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری کنترل شد.
عباس خلیل پور مدیر روابط عمومی شرکت پخش فرآورده های نفتی مازندران منطقه ساری در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: مشکلی در تامین سوخت مازندران وجود نداشت و به اندازه کافی بنزین ذخیره وجود دارد.
حسینعلی طالبی مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی مازندران منطقه ساری در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،گفت: برخی از شبکه های مجازی ناآگاه و برخی معاند نظام این شایعه بی اساس را دامن زدند که به لطف خدا نتواستند پیروز شوند.
وی افزود: حدود ۷ میلیون لیتر سوخت روز یازدهم مرداد توزیع شد و با این حال ذخیره ما به اندازه کافی بود.
طالبی ضمن قدردانی از خبرنگاران با اطلاع رسانی به موقع، گفت: دشمن می خواهد به هر طریقی ما را زمین گیر کند و باید در جنگ اقتصادی مقاوم تر عمل کنیم.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی مازندران منطقه ساری با بیان اینکه ازدحام در جایگاه های سوخت سه روز بوده است، افزود: از استان های همجوار مانند زنجان، یزد، کرمان، رفسنجان، اصفهان و تهران ۱۱ میلیون لیتر سوخت از طریق نفت کش در این ایام آوردیم تا ذخیره بنزین بیشتر شود.
وی گفت: شایعه کمبود بنزین ۷ و ۸مرداد ماه از غرب استان شروع شد و استان گیلان را هم فرا گرفته بود.
طالبی مدیرشرکت ملی پخش فرآورده های نفتی مازندران منطقه ساری گفت: دولت در حال حاضر هیچ برنامه ای برای تغییر قیمت بنزین ندارد و از مردم تقاضا می شود با موج شایعات همراهی نکرده به خصوص آنچه در فضای مجازی مطرح می شود توجه نکنند و با همراهی مناسب در مصرف بهینه سوخت به ویژه بنزین مارا یاری کنند.
وی افزود: ازدحام موجود در برخی جایگاه ها، مربوط به تعطیلات تابستانی و افزایش سفرهای برون شهری است و توزیع بنزین در جایگاه های عرضه سوخت به روال عادی ادامه دارد.
طالبی گفت: همان طور که وزیر نفت اعلام کردند، موضوع تغییر قیمت بنزین به ویژه دو نرخی شدن آن شایعه ای بیش نبود.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی مازندران منطقه ساری گفت: در حال حاضر با پیوستن پالایشگاه اصفهان به تولید بنزین به مقدار قبل با استاندارد یورو ۴ ، سهولت تأمین سوخت میسر شده وهیچ گونه مشکلی در عرصه سوخت وجود ندارد.
وی افزود: در سه ماه نخست امسال بیش از ۱۴۵ میلیون لیتر نفتگاز و حدود ۱۹ میلیون لیتر نفت سفید درمازندران توزیع شد.
طالبی گفت: واحدهای بازرسی، نظارتی و عملیاتی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری ۲۴ ساعته، حتی در ایام تعطیل فعالیت می کنند تا رضایت شهروندان و مسافران را جلب نمایند.
عباس خلیل پور مسئول روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری گفت: شایعاتی که ۹ تا ۱۱ مرداد ماه با هدف ایجاد تشویش اذعان عمومی درفضای مجازی نسبت به تامین سوخت مورد نیاز مردم شکل گرفت ، باعث شد تا تعدادی از سود جویان اقدام به انباشت بنزین در مخازن غیر مجاز کنند.
وی افزود: ۱۱ مرداد ۹۷ نیروهای انتظامی در گشت زنی به یک دستگاه نیسان باری مشکوک شدند و با بازرسی آن ۵۰ گالن بیست لیتری بنزین کشف و ضبط کردند.
خلیل پور گفت: ماموران انتظامی پس از دستگیری راننده متخلف و هماهنگی با مسئولین شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری اقدام به تخلیه بنزین در انبار نفت ساری کرده و راننده خاطی به مراجع قضایی معرفی شد .
مسئول روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری افزود: همیشه شایعات را گروه هایی تولید می کنند تا از آن به نفع خود بهره بگیرند، لذا توجه جدی مردم با رصد رسانه های غیر رسمی و با افزایش سواد رسانه ای مطالب درست را از نا درست تشخیص داده و با هر موجی که ایجاد می شود، همراه نشوند.
وی گفت: صدمات ناشی از گسترش این گونه شایعات موجب هزینه های بسیاری از جمله صرف وقت ، ایجاد فضای سوء استفاده سود جویان ، اختلال درخدمت رسانی و اتلاف انرژی و خطرات احتمالی را به همراه خواهد داشت.
حسین زاده رئیس اداره عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ساری در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: در تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ آتش نشانی مبنی بر حریق منزل مسکونی و آتش سوزی پیت های ذخیره بنزین در زیر پیلوت منزل ، بلا فاصله ستاد فرماندهی عملیات آتش نشانان ایستگاه ۴ و یک را به محل حادثه اعزام کرد.
وی افزود: این حادثه در جاده دریا روستای فرح آباد در قسمت پیلوت یک ساختمان دو طبقه رخ داد که متاسفانه موجب سوختگی یک فرد شد.
حسین زاده گفت: بنا به گفته شاهدان این حادثه از آتش سوزی موتور سیکلت شروع و در مجاورت آن پیت های ۶۰ و ۲۰ لیتری ذخیره بنزین نیز طعمه حریق شد و با گسترش آتش سوزی و بالا آمدن ارتفاع شعله، آتش به سرعت به طبقه اول که یک ساختمان نیمه کاره با سقف یونولیت بود سرایت کرد و همچنین موجب دود گرفتگی ساختمان در طبقه دوم شد.
رئیس اداره عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ساری افزود: حریق توسط اهالی و نیروهای مردمی قبل از رسیدن آتش نشانان با استفاده از خاموش کننده های دستی اطفا شد و آتش نشانان نیز با بررسی محل حادثه، اقدامات مربوط به ایمن سازی محیط را انجام دادند.
وی با هشدار به شهروندان در خصوص خطرات و ریسک بالای نگهداری و ذخیره بنزین در منازل ، گفت: با توجه به اینکه بنزین از مشتقات نفت است و به سرعت آتش می گیرد وجود این ماده در منازل و محیط کار بسیار خطرناک و حادثه آفرین است.
حسینعلی طالبی مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: انبار نفت منطقه ساری از مدرنترین و ایمن ترین تاسیسات نفتی در منطقه شمال کشور است و توانست رکورد بی سابقه ۹/۳ میلیون لیتر بارگیری در روز را در مرداد ۹۷ برجا بگذارد.
وی افزود: تاسیسات انبار نفت ساری در زمینی به مساحت حدود ۳۰ هکتار متصل به مرکز استان با هدف تامین ، ذخیره سازی و توزیع انواع فرآورده های نفتی مورد نیازاستان ، دیگرمناطق و نیروگاه های شمال کشور تاسیس شد و در شرایط عادی از این انبار روزانه حدود ۳/۵ الی ۴ میلیون لیتر بارگیری می شود.
طالبی گفت: در پی شایعات کمبود و گرانی بنزین درمرداد ماه ۹۷ روزانه حدود ۹/۳ میلیون لیتر بنزین از انبار شهید اسماعیلی ساری در بین پمپ بنزین های منطقه ساری توزیع شد.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری افزود: با تلاش شبانه روزی پرسنل شریف منطقه ساری موج شایعه کمبود وگرانی بنزین در مازندران نتوانست باعث تعطیلی پمپ بنزین های منطقه ساری شود.
طالبی از ایمنی بالای تاسیسات انبار نفت ساری گفت و تاکید کرد: با توجه به حساسیت های بالای عملیاتی در انبار نفت ساری ، شناخت محیط های پر خطر ، شرح وظایف و تقسیم کار هر یک از اعضا و انجام مانورهایی برای انجام کار بدون حادثه و ایمن ، از وظایفی است که به درستی انجام می شود.
سید علی ادیانی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با بیان اینکه مشکلی در تولید و مصرف بنزین در کشور وجود نداشت، گفت: دشمن تلاش می کند تا از طریق جنگ روانی در جامعه، اعتماد بین مردم و مسئولان نظام اسلامی را از ببن ببرد.
وی با بیان اینکه در صورت اجرای الگوی مصرف بنزین امکان صادرات این فرآورده هم وجود دارد، افزود: در سال ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ و تحریم های گذشته، پالایشگاه ستاره خلیج فارس وجود نداشت، اما امروز فقط این پالایشگاه توان تولید ۲۴ میلیون لیتر بنزین یورو ۵ را در روز دارد که در آینده به ۳۶ میلیون لیتر هم افزایش پیدا می کند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل فنی و تخصصی درباره بنزین در هیچ جای کشور وجود نداشت.
روزانه بنزین در ۱۰ پالایشگاه کشور به میزان ۹۰ میلیون لیتر تولید می شود و اکنون تامین بنزین مورد نیاز استان های شمالی از طریق خطوط لوله سراسری از پالایشگاه های تولیدی کشور به ساری و رشت منتقل می شود.
در تولید، انتقال وتوزیع بنزین ودیگرفرآورده های نفتی، مجموعه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران به صورت شبانه روزی مشغول به کار هستند تا مشکلی در تامین سوخت شهروندان به وجود نیاید.
همچنین شماره تماس های ۰۹۶۲۷ سامانه پاسخگویی به شکایات مردمی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران و شماره ۰۱۱۳۳۲۷۰۱۴۰ این شرکت به طور شبانه روزی آماده دریافت نظرات و پیشنهادات شهروندان است.
گزارش از سیده حکیمه موسوی ازنی
انتهای پیام/ م