معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران از ساخت ۲ کارخانه صنایع تبدیلی و جلوگیری از هدر رفت ۸۰ تنی انجیر در گلوگاه خبر داد.

شکوهی معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: با وجود صنایع تبدیلی می‌شود امید داشت که سالانه بیش از ۱۸۰۰ تن انجیر علاوه بر تازه خوری به صورت فرآوری شده شامل انجیر خشک، سرکه، مربا، کمپوت و شکلات به بازار عرضه شود.

وی افزود: پیش بینی می‌شود با تکمیل ۲ کارخانه صنایع تبدیلی در گلوگاه علاوه بر ایجاد اشتغال برای مردم منطقه از هدر رفت بیش از ۸۰ تن انجیر در سال جلوگیری شود.

شکوهی به اهدای تسهیلات کم بهره در قالب سامانه کارا به ویژه به بخش‌های روستایی اشاره کرد و گفت: متقاضیان بیشتر تمایل دارند که از این تسهیلات استفاده کنند که هم اکنون در حال سازماندهی و اجراست.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران افزود: در این شهرستان انواع انجیر گلوگاه شامل انجیر سفید، سیاه، ۳ فصل و انجیر سفید دیررس (انجیر پاییزه) برداشت می‌شود.

وی گفت: انجیر سفید گلوگاه به دلیل کیفیت، مرغوبیت، ارگانیک بودن و طعم و مزه مطلوب طرفدار بیشتری دارد.

پیش بینی تولید ۲ هزار تنی انجیر در مازندران

مولایی معاون باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،، گفت: پیش بینی می‌شود ۲ هزار تن انجیر امسال از ۲۵۰ هکتار باغ‌های انجیر مازندران برداشت شود.

وی با بیان اینکه تولید انجیر در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۰ در صد افزایش داشته است، افزود: بیشترین برداشت انجیر در شهرستان گلوگاه با تولید هزار تن بوده است

برگزاری جشنواره انجیر در گلوگاه

غلامرضا قنبری مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با بیان اینکه این شهرستان دارای ۱۲۵ هکتار باغ انجیر است که ۹۰ هکتار آن بارور و ۳۵ هکتار آن غیر بارور است، گفت: پیش بینی می‌شود ۵۷۰ تن انجیر امسال از انجیرستان‌های گلوگاه برداشت شود.

وی افزود: پنجمین جشنواره مرغوب‌ترین انجیر ایران – گلوگاه از فردا تا ۲۶ مردادماه امسال در گلوگاه برگزار می‌شود.

وی گفت: شناساندن انجیر و نام گلوگاه در سطح ملی، جذب سرمایه گذار و توسعه باغات و صنایع تبدیلی، معرفی جاذبه‌ها و پتانسیل‌های شهرستان، ایجاد شغل پایدار از طریق تولید، عرضه انجیر و فرآورده‌های آن و فعال کردن تعاونی زنان روستایی از مهم‌ترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

قنبری افزود: اجرای برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی، برپایی نمایشگاه و غرفه‌های فروش و پخت غذا‌های محلی از برنامه‌های جانبی جشنواره انجیر است.

این جشنواره از ساعت ۱۸ فردا سه شنبه با حضور مسئولین ملی، استانی و شهرستانی و مردم شهرستان در بقعه سید محمد آغاز می‌شود.

انتهای پیام/آ

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار