رئیس اداره دامپزشکی ایرانشهر گفت:سالیانه بیش از ۱۵۰ تن گوشت شتر در ایرانشهر تولید می‌شود.

تولید سالیانه ۱۵۰ تن گوشت شتر در ایرانشهربه گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، هاشمزهی رئیس اداره دامپزشکی ایرانشهر گفت: از این میزان تولید گوشت، شتر ۵۰ تن در داخل استان مصرف می‌شود و ۱۰۰ تن دیگر به سایر استان‌های کشور صادر می‌گردد.

هاشمزهی با اشاره به وجود بیش از ۱۲ هزار نفر شتر در ایرانشهر افزود: بیش از ۹۰۰ نفر در این شهرستان به کار پرورش شتر اشتغال دارند.

وی همچنین با اشاره به وضعیت آب و هوایی سیستان و بلوچستان گفت:: این استان و به ویژه ایرانشهر یکی از زیستگاه‌های مناسب برای پرورش شتر در کشور است.

رئیس اداره دامپزشکی ایرانشهر با بیان اینکه شتر‌های بومی از لحاظ بهداشتی مورد تایید هستند افزود: یکی از مهمترین خواص گوشت شتر در مقایسه با دیگر گوشت‌ها وجود آنتی بیوتیک طبیعی در این گوشت و نداشتن مواد هورمونی است.

وی گفت:: از غضروف و کوهان شتر در طب سنتی برای درمان درد روماتیسم، درد پا و کمر استفاده می‌شود.

سیستان و بلوچستان با ۷۰ هزار نفر شتر بیشترین تعداد شتر را در کشور دارد.

انتهای پیام/ع

تولید گوشت شتر در ایرانشهر 

برچسب ها: دامپزشکی ، دام و طیور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.