به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، هاشمزهی رئیس اداره دامپزشکی ایرانشهر گفت: از این میزان تولید گوشت، شتر ۵۰ تن در داخل استان مصرف میشود و ۱۰۰ تن دیگر به سایر استانهای کشور صادر میگردد.
هاشمزهی با اشاره به وجود بیش از ۱۲ هزار نفر شتر در ایرانشهر افزود: بیش از ۹۰۰ نفر در این شهرستان به کار پرورش شتر اشتغال دارند.
وی همچنین با اشاره به وضعیت آب و هوایی سیستان و بلوچستان گفت:: این استان و به ویژه ایرانشهر یکی از زیستگاههای مناسب برای پرورش شتر در کشور است.
رئیس اداره دامپزشکی ایرانشهر با بیان اینکه شترهای بومی از لحاظ بهداشتی مورد تایید هستند افزود: یکی از مهمترین خواص گوشت شتر در مقایسه با دیگر گوشتها وجود آنتی بیوتیک طبیعی در این گوشت و نداشتن مواد هورمونی است.
وی گفت:: از غضروف و کوهان شتر در طب سنتی برای درمان درد روماتیسم، درد پا و کمر استفاده میشود.
سیستان و بلوچستان با ۷۰ هزار نفر شتر بیشترین تعداد شتر را در کشور دارد.
انتهای پیام/ع