به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آیین اعطای مجوز به فعالان رسانه های صوت و تصویر فراگیر، صبح امروز مورخ ۲۴ مرداد ماه، با حضور اهالی رسانه و لطف الله سیاهکلی، رئیس سازمان تنظیم مقررات صدا و تصویر فراگیر در ساختمان سروش برگزار شد.
لطف الله سیاهکلی در ابتدای برنامه ضمن تبریک به مناسبت اعیاد قربان و غدیر گفت : امیدوارم در مدتی که با هم همکاری می کنیم با سعه صدر در خدمت شما باشیم تا فعالیت کاری شما رونق بگیرد، البته اگر سازمانی بتواند به خوبی عمل کند، مجوز می گیرد و بیش از پیش بالاتر می رود.
وی با بیان اینکه سازمان تنظیم مقررات حتما در همکاری درک متقابل دارد، بیان کرد: باید توجه داشته باشیم ما برای نظارت از فرمول های سخت و خشن استفاده نمی کنیم و اگر اتفاقی از سمت شما رخ بدهد، تذکر می دهیم.
سیاهکلی با بیان اینکه امروز فضای مجازی در دست همگان است، بیان کرد: قطعا همه صاحب تخصص هستند و می دانیم که فضای مجازی تجمیعی از آثار مخرب و مثبت است البته باید توجه داشته باشیم که در کشورهای اروپایی تنظیم مقررات و نظارت بر تخلفات و محتوای شبکه های وب خیلی دقیق تر و حرفه ای تر انجام می شود.
رئیس سازمان تنظیم مقررات صدا و تصویر فراگیر تاکید کرد: تنظیم مقررات و نظارت بر حوزه وب و شبکه ها باید خارج از حوزه سیاسی باشد و باید تمرکزمان را بیشتر به مقررات هر حوزه اختصاص بدهیم.
وی با اشاره به اینکه رسانه ها به دو شکل ناشر محور و کاربر محور تعریف شده اند، گفت: امروز مجوز ها در دو دسته ناشر محور و کاربر محور است که در حوزه ناشر محور کنترل و نظارت بر آن آسان است اما کاربر محور ها به دلیل وجود کاربران نظارت بر آنها سخت می شود.
سیاهکلی با بیان اینکه اگر مردم را در نشر محتوا آزاد بگذارید، آنها تخلف نمی کنند، تصریح کرد: ما اگر مردم را در بخش نشر محتوا آزاد بگذاریم، تخلفات بیش از امروز کاهش پیدا می کند، البته اگر تخلفی هم صورت بگیرد باید با آن ها صحبت کنیم و اگر رسانه ای مخالفت کرد با آن برخورد جدی شود البته باید در نظر داشت که برای ممیزی محتوا ما به دو شکل خیلی حساس و حساس و عمومی بر محتوای سایت های شما نظارت داریم که این امر توسط برخی از دفاتر ما صورت می گیرد.
وی افزود:ما برای مدیر رسانه ها در دانشگاه صدا و سیما کلاسهای آموزشی می گذاریم و در نهایت به آنها گواهی رسانه ای اعطا می کنیم. باید در نظر داشته باشید که امروز ما به شکل آزمایشی مجوز ۶ ماهه می دهیم و بعد از ۶ ماه اگر فهم رسانه ای ایجاد شد و به بازدهی بالا رسید، مجوز قطعی سه ساله می دهیم که بعد از هر سه سال تمدید می شود البته برای این مراحل از سوی سازمان تنظیم مقررات هیچ هزینه ای برای سرویس های تنظیم گری دریافت نمی شود.
گفتنی است؛ در این مراسم به پنج نفر از فعالان رسانه های صوت و تصویر فراگیر، چون رسانه «اپیدو»، «هاشور»، «سیناروبیک»، «دیجیتون» و «لحظه» مجوز اعطا شد.
انتهای پیام/