به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛ علی اکبری مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین پیش بینی کرد: با توجه به وجود سرمازدگی بهاره در سال جاری میزان عملکرد محصول فندق نسبت به سال گذشته کاهش یابد و با ۴۰ درصد سرمازدگی میزان تولید حدود هزار و ۹۰۰ تن شود.
اکبری اضافه کرد: سطح زیر کشت باغات فندق استان در سال جاری به میزان ۳ هزار و ۲۰۰ هکتار است که از این میزان ۳ هزار و ۱۴۵ هکتار باغات بارور و ۵۵ هکتار غیر بارور است.
به گفته وی، تنها سطح زیر کشت این محصول در استان در شهرستان قزوین منطقه الموت غربی است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: برداشت فندق در استان تا اواخر شهریور ادامه دارد.
اکبری افزود: استان قزوین رتبه دوم سطح زیر کشت و تولید محصول فندق را در کشور دارد.
وی، ارقام موجود در منطقه را شامل؛ گرد، انگشتی، فرتیل، رند و نگرت ذکر کرد که رقم گرد حدود ۷۰ درصد باغات را تحت پوشش قرار داده است.
انتهای پیام/