به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ امروزه سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره های ایرانی است به طوری که اولین خوراکی که در سفره ها خودنمایی می کند همین چاشنی سنتی است.
سبزیجات بنابر رنگ وخواصی که دارند می توانند در جلوگیری از آسیب به بدن موثر واقع شوند و انواع بیماری های غیرواگیر که امروزه معضل اصلی جامعه محسوب می شوند، از افراد دور کنند.
براساس یافته های جدید سبزیجات برگ سبز ارزش غذایی بالایی دارند و بدن را در برابر سران حفظ می کنند و از جمله مهم ترین این سبزیجات می توان به اسفناج، کلم بروکلی، سبزی خوردن اشاره کرد.
انتهای پیام/