معاون امور مطبوعاتی واطلاع رسانی وزیر فرهنگ ارشاد اسلامی از بیمه تکمیلی سه هزار خبرنگار خبر داد.

بیمه تکمیلی سه هزار خبرنگاربه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ محمد سلطانی فر، معاون امور مطبوعاتی واطلاع رسانی وزیرفرهنگ ارشاد اسلامی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان همدان، با اشاره به نگرانی جامعه رسانه ای درباره پوشش بیمه ای، گفت: مقدمات کار برای بیمه تکمیلی سه هزارنفر از خبرنگاران فراهم شده است و تاکنون افزون بر یک هزار و 200 نفر در این طرح ثبت نام کرده اند.

سلطانی فر با اشاره به  حمایت مدیران مسئول مطبوعات و رسانه ها از بیمه خبرنگاران اظهار داشت:  یارانه و حمایت های دولتی مدیران مسئولی که از بیمه خبرنگاران خود استنکاف کنند، قطع می شود.

وی  به مشکلات مالی و معیشتی خبرنگاران  اشاره کرد وافزود: در راستای گره گشایی در مشکلات این قشر تفاهم نامه ای با بانک قرض الحسنه مهر ایران در حال انعقاد است که تسهیلات با کارمزد چهار درصد تا سقف 200 میلیون ریال به خبرنگاران پرداخت شود.

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نقش سازنده مشاوران رسانه ای در تهیه و تدوین پیوست رسانه ای و آماده سازی افکار عمومی اشاره کرد اظهار داشت: مدیران دولتی از وجود مشاوران رسانه ای بهره مند شوند


یارانه مطبوعات تا چند روز آتی واریز می شود


معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت:تنها ملاک برای پرداخت این یارانه را انتشار مستمر و اعلام وصول نشریات دانست و افزود: در این زمینه هیچ استانی برتری نداشته و یارانه تمام رسانه ها براساس رتبه بندی، تخصیص می یابد.

وی ادامه داد: اگر چه با اصل پرداخت یارانه مخالف هستم اما در شرایط کنونی تنها راه حمایت از مطبوعات راهبرد یاد شده است.معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی با اشاره به اینکه

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به پرداخت یارانه مطبوعات طی 2 مرحله در سالجاری اشاره کرد و گفت: مرحله نخست در تیرماه و مرحله بعدی در چند روز آینده برای مطبوعات واریز می شود.

سلطانی فر اظهار داشت: نشریاتی که مجوز دریافت می کنند تا سه سال از حمایت های دولتی بی بهره اند تا اهلیت و صلاحیت مالی و حرفه ای آنها در مدیریت، چاپ و نشر مطبوعات محرز شود و همچنین حمایت های مالی مطبوعاتی که بیش از 20 سال یارانه دریافت کرده اند، نیز قطع می شود.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نگاه ما به رسانه ها و مطبوعات کاهش دخالت دولت در امورات و واگذاری بخشی از اختیارات وزارت ارشاد به تشکل ها و خانه های مطبوعات است.

سلطانی فر اضافه کرد: کاهش قدرت دولت به نفع مطبوعات و در راستای رشد و پویایی آنهاست؛ هرچند برخی مخالفت ها موجب لطمه زدن به این تصمیم شده است.

وی با بیان اینکه آمادگی داریم بخشی از وظایف و اختیارات خود را واگذار کنیم، تاکید کرد: عملکرد تعدادی از خانه های مطبوعات کشور و نارضایتی رسانه ها از این تشکل موجب شده این راهبرد قدری با تاخیر مواجه شود.

سلطانی فر به مشکلات کاغذ مطبوعات نیز پرداخت و افزود: مسئول پاسخگویی در حوزه کاغذ وزارت صنعت، معدن و تجارت است و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی متولی تامین این نیاز مطبوعات نیست.

معاون امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تشکیل کمیته کاغذ در این وزارتخانه گفت: فرصت ها و ظرفیتهای کشور برای تهیه و تولید کاغذ در داخل شناسایی شده که با اجرای طرح های کوتاه و بلند مدت می توان مشکل کاغذ را برای همیشه مرتفع کرد.

سلطانی فر ظرفیت مازندران در تولید چوب و کاغذ، طرح تولید کاغذ روزنامه از آخال (ضایعات روزنامه) و تولید کاغذ از سنگ آهک را از طرح های مورد نظر برای جبران کمبود کاغذ برشمرد.

این مقام مسئول به مشکل چاپخانه دارن کشور نیز اشاره کرد و گفت: 90درصد مواد اولیه صنعت چاپ مانند زینک و مرکب وارداتی است و ارزبری هنگفتی دارد و قرار گرفتن زینک در گروه کالاهای اساسی برای اختصاص ارز بخشی از مشکلات صنف چاپ و نشر را کاهش می دهد.

وی با بیان اینکه اقتصاد مطبوعات باید از وابستگی به آگهی و رپرتاژ خارج شود ، اظهار داشت: مطبوعات از فضای مجازی و رسانه های دیجیتال باید بهره گرفته و به این سمت و سو حرکت کنند.

سلطانی فر یادآورشد: دوران رسانه های کاغذی به سر آمده و آرام آرام در حال اتمام است و مدیران مسئول باید این تحول را لمس کرده و وارد دنیای جدیدی برای درآمدزایی و ادامه حیات شوند.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز به همدان سفر کرد و با حضور در جمع مدیران و خبرنگاران مطبوعات و خبرگزاری ها به مشکلات و کاستی های آنها گوش فرا داد و راهکارهایی ارائه کرد.

انتهای پیام/ج

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.