به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ ولی عضدزاده رئیس اداره بهزیستی اردکان گفت: زمانی که خاطره گویی، یک فرایند ساده و در دسترس میتواند در سلامت سالمندان مؤثر باشد، شایسته است کلاسهای گروه درمانی به شیوه خاطره گویی به یک فرهنگ تبدیل شود تا میان سالمندان و نسل جدید ارتباط بیشتری برقرار شود و سالمندان نیز زندگی شادتر و سالمتری را تجربه کنند.
عضدزاده افزود: راهکارهای ساده و فراگیری وجود دارد که میتواند خاطرهگویی را در خانواده و جامعه به صورت یک فرهنگ برای سلامت سالمندان ارائه دهد.
رئیس اداره بهزیستی اردکان گفت: هدف از برگزاری این کلاسها بهره گیری از نقش موثر و سازنده خاطره گویی در از بین بردن و کاهش میزان افسردگی در سالمندان و افزایش میزان رضایت از زندگی و ارتقاء کیفیت و امید به زندگی در این گروه سنی همراه با افزایش اعتماد به نفس در آنان است.
وی ادامه داد: در این دورهها که به همت موسسه خیریه امام زمان (عج) و در محل این موسسه برگزار شد، تعداد ۱۱۰ نفر از زنان سالمند سرپرست خانوار زیر پوشش اداره بهزیستی و موسسه خیریه امام زمان (عج) شرکت داشتند.
عضدزاده افزود: میتوان در کانونهای سالمندی برنامههای گستردهای برای سالمندان ترتیب داد، مانند برگزاری کلاسهایی برای خانوادهها که چگونه مهارت گوش دادن را در خود افزایش دهند و سالمند را به خاطرهگویی تشویق کنند.
وی ادامه داد: همچنین میتوان در محیطهای کار به بهانه روز خانواده، روز سالمند و روز ازدواج برنامهای را به بازنشستهها اختصاص داد تا از خاطرات خود بگویند یا روزهایی که مناسبت شغلی وجود دارد از بازنشستگان دعوت کرد تا سخنانی از خاطرات زمان اشتغال خود تعریف کنند.
با همکاری ادارات بهزیستی، ورزش و جوانان، شبکه بهداشت و هلال احمر شهرستان اردکان یک دوره کلاسهای گروه درمانی به شیوه خاطره گویی ویژه زنان سالمند سرپرست خانوار زیر پوشش اداره بهزیستی اردکان برگزار شد.
انتهای پیام/ی