به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، نسیم عادلی رییس مرکز خدمات جهاد کشاورزی بهنمیر گفت: مزرعه برنج به مساحت ۴ هکتار در روستای گالشکلا بهنمیر قرار دارد که سهیل نعمتی مالک آن پس از چهار سال تولید محصول برنج به صورت سالم، امسال درخواست تولید به صورت ارگانیک داد که میزان بازدهی آن ۵ تن شلتوک در هکتار بود.
رییس مرکز خدمات جهاد کشاورزی بهنمیر، ویژگی تولید محصول به صورت ارگانیک را عدم استفاده از هیچ گونه ترکیب شیمیایی در مراحل کاشت، داشت و برداشت، افزایش تقاضا در بازار و بهبود کیفیت، بیان کرد.
عادلی با بیان اینکه بهنمیر دارای ۴۱۶۶ هکتار زمین زیر کشت محصول برنج است، افزود: از این میزان حدود ۱۰۰۰ هکتار زیر کشت ارقام پرمحصول و مابقی زیر کشت ارقام طارم هاشمی و محلی است.
رییس مرکز جهاد کشاورزی بهنمیر متوسط مقدار برداشت شلتوک برنج در اراضی بهنمیر در ارقام پرمحصول ۷/۵ تا ۸ تن و در ارقام محلی ۴/۵ تن بیان کرد.
عادلی از کشت سالم محصولاتی چون برنج، میوه و صیفی جات به صورت پایلوت و برگزاری کلاس های آموزشی در بهنمیر خبر داد.
انتهای پیام/ م