به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ حسن جعفری در سی و چهارمین نشست کارگروه کنترل و نظارت تغذیه دانشجویی دانشگاههای کشور در شهرکرد، از پیگیری برای ارتقای سطح کیفی و تجهیز آشپرخانههای دانشگاهها با تشکیل این کارگروه خبر داد.
وی گفت: تدوین و ابلاغ ۵ آییننامه تخصصی در حوزه بهداشت، آنالیز غذا، پخت و آموزش نیروی انسانی به کلیه دانشگاهها، قرارداد خرید، طبخ و توزیع غذا و تألیف سه عنوان کتاب تخصصی در حوزه تغذیه دانشجویی از اقدامات کارگروه کنترل و نظارت تغذیه در راستای ارتقا و بهبود کیفیت غذای دانشجویی است که کتابهای ذکر شده هم پس از چاپ به دانشگاهها ارسال خواهد شد.
رئیس اداره تغذیه و یارانههای صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری افزود: رتبهبندی آشپزخانه دانشگاهها بر اساس خدمات تغذیه و بر پایه سه معیار تجهیزات، فضا، بهداشت از دیگر کارهای انجام شده در این کارگروه است که آشپزخانههای دارای مشکل تجهیزات و فضا، در سطح ۳ قرار گرفتند.
جعفری ادامه داد: آشپزخانههای سطح سع طی تابستان امسال صنعتی میشود که ۵۰ درصد بودجه آن با کمک صندوق رفاه دانشجویان و ۵۰ درصد دیگر از اعتبار خود دانشگاهها تأمین خواهد شد.
وی اضافه کرد: رتبهبندی و نظارت بر قراردادهای دانشگاهها در زمینه تغذیه و بررسی و بهبود سیستمهای کنترل تغذیه دانشجویان با تدوین بستههای آموزشی از دیگر برنامههای این کارگروه است.
گفتنی است: سی و چهارمین نشست کارگروه کنترل و نظارت تغذیه دانشجویی دانشگاههای کشور در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ مرداد ۹۷ به میزبانی دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
دانشگاه شهرکرد در غرب مرکز استان چهارمحال و بختیاری (شهرکرد) و کیلومتر ۲ جاده سامان، در ابتدای بلوار رهبر قرار دارد.
انتهای پیام/ف