به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی عفتی معاون بهداشت و بهرهبرداری سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران با بیان اینکه ۵۰ درصد بیماری های شناخته شده و ۷۵ درصد بیماری های ناشناخته بیماری های مشترک انسان و حیوان هستند، گفت: ذبح دام در منازل باعث شیوع بیماری می شود.
وی با بیان اینکه یک گروه ۵۰۰ نفره ذابح تشکیل شده است گفت: از شهروندان خواهشمندیم تا دام ها را در مراکز ذبح کنند چرا که بسیاری از بیماری ها پس از ذبح شناسایی می شوند؛ در مراکز ذبح دام، دامپزشک پس از ذبح لاشه را معاینه می کند.
عفتی گفت: درصورتی که قسمتی از لاشه بیماری داشت و ضبط گردید، تمام غرامت پرداخت خواهد شد.
معاون بهره برداری و بهداشت سازمان میادین شهرداری تهران با اشاره به اینکه سازمان میادین میوه و تره بار ۲۷ جایگاه اختصاصی عرضه دام بهداشتی دارد، گفت: علاوه بر این خیریه ها ۱۷ جایگاه عرضه دام دارند که سازمان میادین میوه و تره بار در تجهیز این جایگاه ها کمک می کند.
عفتی درخصوص ساعت کار جایگاه های عرضه دام بهداشتی گفت: در روز عرفه (فردا) تمام جایگاه ها از ساعت ۹ صبح تا ۷ شب فعال هستند.
وی افزود: به دلیل استقبال بیشتر مردم در منطقه ۱۹ و منطقه ۲۰ جایگاه های عرضه دام بهداشتی در این مناطق تا ساعت ۲۲ فعال هستند.
عفتی گفت: در روز عید سعید قربان تمامی مراکز از ساعت ۵ صبح تا ساعت ۱۵ فعال هستند، اما تا زمان حضور مردم خدمت رسانی انجام خواهد شد.
معاون بهره برداری و بهداشت سازمان میادین میوه و تره بار افزود: مراکز عرضه دام بهداشتی در سه منطقه ۴، ۱۵ و ۱۸ بصورت شبانه روزی فعالیت می کنند.
وی با اشاره به اینکه شهرداری به مدت ۲۰ سال است که برای پاسخگویی به نیاز مردم مراکز موقت عرضه دام بهداشتی را احداث می کند، گفت: از ۲۸۰ دامپزشک و کارشناس گوشت دعوت شده است تا در مراکز حضور داشته باشند تا از شیوع بیماری های مختلف جلوگیری شود.
عفتی تاکید کرد: در سال گذشته تعداد دام های ذبح شده در جایگاه ها بیشتر بود، اما خواسته ما ذبح تمامی دام ها در مراکز است؛ چرا که با ذبح دام در منازل احتمال شیوع بیماری های مشترک بین انسان و دام وجود دارد.
معاون بهره برداری و بهداشت سازمان میادین در پایان گفت: با توجه به اینکه پروسه خرید و ذبح دام زمانبر است، از مردم خواهشمندیم تا در این زمینه صبر و تحمل داشته باشند.
انتهای پیام/