بیماری هولناکی که با نوشیدن آب بین غذا سراغتان می‌آید/ پس از خوردن شیرینی نوشیدنی ممنوع!

نوشیدن آب همراه با غذا به خصوص شیرینی ها خطر ابتلا به یک بیماری کشنده را افزایش می دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند در زمان مصرف شیرینی، شکلات، دونات و کیک از نوشیدن آب خودداری کنند، زیرا این کار سبب افزایش قند خون می‌شود.


پژوهش‌های جدید نشان می‌دهند ترکیب خوراک‌های شیرینی با نوشیدنی سبب افزایش قند خون و خطر ابتلا به دیابت در دراز مدت می‌شود.

با شیرینی آب بخورید، قند می گیرید

سطح قند خون زمانی که فرد به نوشیدن آب همزمان با مصرف خوراکی‌های شیرین می‌پردازند به شدت افزایش می‌یابد، بررسی‌ها نشان می‌دهند ممکن است نوشیدن آب در این زمان سبب جذب بیشتر گلوکز از مواد خوراکی و ورود آن به جریان خون شود.


بالا رفتن قند خون سبب ابتلای افراد به بیماری خطرناکی، چون دیابت نوع دو و عارضه‌های درمانی متعدد ناشی از آن می‌شود.

این پژوهش به وسیله دانشمندان دانشگاه (Anton de Kom University) درکشور کوچک سورینام در آمریکای جنوبی با تحقیق برروی ۳۵ داوطلب در زمان خوردن خوراک‌های شیرین همراه با آب و بدون آن به دست آمده است.


به طور کلی پس از خوردن وعده‌های غذایی، سطح قند خون بدن انسان افزایش می‌یابد، اما اگر عادت‌های غذایی نادرست و مصرف خوراکی‌های شیرین و پرچرب درکنار کم تحرکی ادامه پیدا کند بدن قابلیت کنترل قند خون را از دست می‌دهد و فرد دچار چاقی و ابتلا به دیابت نوع دو می‌شود.


افزون بر تنقلات شیرین، نوشیدن آب با وعده‌های غذایی نیز می‌تواند سبب افزایش قند خون و جذب میزان زیادی گلوکز دربدن شود.

کارشناسان سورینامی برای کاستن از خطر ابتلا به دیابت نوع دو به افراد توصیه می‌کنند پیش از خوراک یا پس از آن آب بنوشند.

در این پژوهش افرادی که همراه با دونات آب نوشیده بودند و بلافاصله مورد آزمایش تست خون قرارگرفتند دوبرابر بیشتر از سایر داوطلبان قند خونشان افزایش یافته بود.


کارشناسان به ویژه توصیه می‌کنند بیماران دیابتی که باید میزان گلوکز قند خون خود را به طور منظم کنترل کنند از نوشیدن آب همراه با خوراک یا بلافاصله پس ازآن خودداری کنند.


مبتلایان به دیابت یا افرادی که قند خون آن‌ها درآستانه خطر ابتلا به دیابت است با انجام ورزش استاندارد زیر نظر پزشک، مصرف دقیق داروها، تنظیم رژیم غذایی و مصرف خوراک سالم، نوشیدن آب به میزان کافی، حفظ تناسب اندام، رسیدگی به زخم‌ها و جلوگیری از ایجاد زخم و جراحت برروی بدن، خودداری از استرس و عصبانیت و کنترل دقیق فشارخون می‌توانند این بیماری خطرناک را کنترل و از عارضه‌های جانبی مصون بمانند.


نتیجه این مطالعه در مجله تغذیه بالینی اسپن (the journal Clinical Nutrition ESPEN) منتشر شده است.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۳ ۰۳ شهريور ۱۳۹۷
چطور میتونین این همه شیرینی بخورین من ی ذره میخورم زود زده میشم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۳۶ ۰۳ شهريور ۱۳۹۷
آدم وقتی خوراکی شیرین میخوره طبیعتا تشنه میشه . اونوقت اگه آب نخوره باید چیکار کنه !؟ ضمنا همه با چای شیرینی یا قند میخورن پس اینم کشنده است !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۷ ۰۳ شهريور ۱۳۹۷
اکثر عادت های غذایی امروزه همه خطرناک هستن
چیزی که 1400 سال پیش امام معصوم گفته بین غذا آب نخورید رو تازه دانشگاهAnton de Kom کشف کرده
بهتره مردم احادیث مربوط به سلامتی ائمه رو مطالعه کنن تا بدن سالمی داشته بشند یمن سنتی ترین کشور دنیا با تغذیه اسلامی کمترین آمار سرطان دنیا رو داره رتبه اول هم برای یکی از پیشرفته ترین کشورهای دنیا ینی دانمارک هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۲ ۰۳ شهريور ۱۳۹۷
والا اونایی که این جور چیزا رو رعایت نمیکنن از همه سالمترن عمرشون هم بیشتره
آخرین اخبار