به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کاپوچینو؛ نوشیدنی هیجان انگیز، خوشمزه و آرامش بخشی که زیر مجموعه نوشیدنی هایی که با قهوه تهیه می شود قرار می گیرد.
نوشیدنی که شاید هر کسی آن را نپسندد اما برای خود طرفدارانی دارد که برای نوشیدنش سرودست می شکانند!
این نوشیدنی بی نظیر برای خود انواع مختلفی دارد و همچنین یک سری آداب در جهت سرو آن ذکر شده است که باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا در این مطلب شما را با کاپوچینو، خواص آن و همچنین طرز تهیه و نحوه سرو کاپوچینو آشنا نماید، پس پیشنهاد می کنیم اگر هنوز طرفدار این نوشیدنی نشده اید و یا طرفدار آن هستید و بدنبال طرز تهیه آن می گردید این مطلب را از دست ندهید.
کاپوچینو ؛ نوعی نوشیدنی قهوه با اسپرسو دوبل و کف شیر بخار داده شده است.
ببینید: هنرنماییهای زیبا با قهوه
این نوشیدنی ایتالیایی اصیل کاپوچینو cappuccino نام گروهی از کاتولیک هاست. مردم ایتالیا ظاهر این نوشیدنی را مشابه راهبان "کاپوچین" می پندارند و می گویند این نوشیدنی به همین دلیل، کاپوچینو نام گرفته است.
كاپوچینو مانند كافهلاته از فرزندانِ «اسپرسو» محسوب میشود و یكی از دوستداشتنیترین نوشیدنیهای برپایه قهوه در دنیا به حساب میآید.
فرق کاپوچینو تر با کاپوچینو خشک تنها در تغییر اندازه فوم با شیر داغ است، یعنی اگر "شیر > فوم" باشد کاپوچینو تر و اگر "شیر فوم" باشد کاپوچینو خشک نامیده می شود.
بیشتر بخوانید: همه چیز درباره استفاده قهوه در زمان بارداری
اما در کاپوچینو "خشک خشک" شیر داغ وجود ندارد و پس از افزودن اسپرسو، کف شیر را به مقدار بیشتر اضافه می کنیم.
لاته آرت نیز مانند کاپوچینو از ترکیب اسپرسو با شیر تهیه می شود.
یکی از مهمترین ترکیبات کاپو چینو قهوه است که برخی از خواص آن عبارتند از :
– از نظرطب قدیم ایران سرد و خشک است .
– محرک است و هضم را آسان می كند
– به بدن نیروی كاذب می دهد
– سردرد را برطرف می كند
– ادرار آور است
– ضد افسردگی است
شیر پر چرب : 200 میلی لیتر
بیشتر بدانید: با این چاشنیهای طبیعی، قهوه را به دارو تبدیل کنید
شکر : 1/2 قاشق چایخوری
قهوه یا اسپرسو دم کرده برای هر فنجان : 1/3 فنجان
ابتدا شیر سرد را با شکر مخلوط کنید.
سپس مخلوط شیر و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. بعد از اینکه شیر به جوش آمد ظرف را از روی حرارت بردارید و با یک همزن دستی و یا برقی شیر را هم بزنید تا خوب کف کند.
نکته مهم برای هم زدن شیر اینکه آن را نباید بصورت چرخشی هم بزنید و باید از یک طرف شروع به هم زدن شیر کنید.
قهوه یا اسپرسو را دم کرده و آن را آماده نمایید. داخل فنجان تا یک سوم آن را قهوه اسپرسو بریزید.
با استفاده از یک قاشق شیر داغ را داخل فنجان که دو سوم آن خالی است بریزید.
بیشتر بدانید: خواص شگفت انگیز «قهوه» برای سلامت «کبد »که نمیدانستید
آخرین مرحله از طرز تهیه کاپوچینو, اضافه کردن کف شیر به فنجان می باشد. کاپوچینو شما آماده است, نوش جان.
کاپوچینو را با پودر دارچین و یا پودر کاکائو به زیبایی تزیین کرده و آن را سرو نمایید. در ادامه تصاویری از تزیین کاپوچینو را مشاهده می کنید.
در تهیه کاپوچینو می توان از قهوه ترک نیز استفاده کرد اما طعم واقعی کاپوچینو را دیگر نخواهد داشت.
استاندارد اندازه فنجانی که کاپوچینو را در آن سرو می کنند 150 تا 180 میلی لیتر است، که البته شما می توانید از فنجان بزرگتر هم استفاده نمایید.
برای نوشیدن کاپوچینو ابتدا کف روی آن را با قاشق بردارید. می توانید برای خوش طعم تر شدن کف شیر، از پودر شکلات و دارچین استفاده کنید.
ببینید: طرز تهیه و نوشیدن "قهوه" در کشورهای مختلف جهان
برداشتن کف شیر با قاشق ابتدا از کف شیر تزئین شده لذت ببرید.
این نکته را فراموش نکنید که با سر کشیدن کاپوچینو ، قهوه اسپرسو از زیر کف شیر عبور می کند و وقتی به انتهای فنجان برسید، فوم شیر ته فنجان باقی می ماند!
بیشتر بدانید: ترفندهای تهیه قهوه ترک/ راهنمای سرو قهوه ترک
حالا مشکل، خوردن کف سبکی است که با سروته گرفتن فنجان، پایین نمی آید و دیگر نمی توانید از کف شیر لذت ببرید!
انتهای پیام/