به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اجرای طرح چین تا سال ۲۰۳۰ میلادی یک خط ریلی زیردریایی بین چین و تایوان کشیده خواهد شد.این خط ریلی زیر دریایی ۱۳۵ کیلومتر طول خواهد داشت و ترنهای آن میتوانند تا ۲۵۰ کیلومتر در ساعت سرعت داشته باشند.
بزرگترین معضل چین در این زمینه در کنار پیشرفتهای فنی طرح، چالشهای سیاسی بین این کشور با تایوان است که دولتمردان آن، خود را بخشی از چین نمیدانند و تمایلی به اجرای چنین طرحهایی ندارند.
روزنامه مینویسد هنوز معلوم نیست مهندسان چینی توان اجرای این طرح را داشته باشند معضلات سیاسی نیز موانع سختی برای آنها به حساب میآید، اما اگر چین بتواند مشکلات فنی را حل کند ممکن است به طور یکجانبه این طرح را اجرایی کند.
بیشتر بخوانید:پیشنهاد سرمایهگذاران چینی برای ساخت تونلی زیردریایی میان روسیه و کریمه
طرح تونل ریلی زیردریایی چین به تایوان را آکادمی علوم چین و شماری از نهادهای دیگر تدوین کرده و در اختیار دولت مرکزی قرار داده اند تا پس از کسب مجوز دولت، آن را اجرا کنند.
از این طرح به عنوان یکی از سختترین اقدامات فنی و مهندسی قرن ۲۱ یاد میشود که اجرای آن کاری بسیار دشوار برای چین خواهد بود.
این تونل سه و نیم برابر تونل ۳۷ کیلومتری بریتانیا - فرانسه است که ساخت آن شش سال به طول کشید و ۱۳ میلیارد و ۹۹۰ میلیون دلاری هزینه داشت.
منبع:عصر ایران
انتهای پیام/