وی ادامه داد: کل برنامه این است که در شرایط بحرانی اقلام داروهای وارداتی کاهش پیدا کند، در طول چهار سال گذشته مردم عادت کردند داروی لوکس بخرند و چرخش یک دفعه ای مشکلاتی ایجاد می کند.
وی با اشاره به اینکه اواویت اصلی سازمان غذا و دارو رفع نیاز مردم و رسیدگی به صنعت دارو است، افزود: مردم در خصوص موضوع دارو شوخی ندارند و در کشورهایی مثل پاکستان برای دارو دولت عوض می شود.
خوئی اضافه کرد: ما در آستانه یک بحران دارویی هستیم و مسئولان وزارت بهداشت این مسئله را جدی نمی گیرند.
وی ادامه داد: اگر شایعه کمبود دارو ایجاد شود، نگرانی به جان مردم می افتد و همین مسئله سبب برهم خوردن تعادل عرضه و تقاضا می شود و زمان زیادی به طول می انجامد تا این موضوع حل شود.
وئی گفت: در طرح تحول سلامت به داروساز جفای زیادی شده است زیرا اوراقی به دست صنایع می رسد که برای نقد شدن آن ۳۰ درصد از ارزش آن کاهش پیدا می کند.
وی بیان کرد: دارو طی چند سال گذشته قیمتش ثابت مانده است و فقط به ما می گویند که کیفیت را باید بالا ببریم، اگر کیفیت دارو افت کرد مسئولش دولت و وزارت بهداشت است زیرا افزایش کیفیت هزینه بر است و کسی از ما حمایت نمی کند.
وی اظهار کرد: ما از ظرفیت بالایی در حوزه صادرات دارو برخوردار هستیم و من می گویم که صنایع داروسازی دزد نیستند، در تمام دوران سخت جنگ ۹۵ درصد از دارو های کشور به وسیله شرکت های داخلی تولید و به مردم عرضه می شده است و اکنون ۲۳ هزار دارو ساز در کشور مشغول به خدمت هستند که هیچ حمایتی از آنها نمی شود.
وی یاد آوری کرد: آنجایی که پای نظارت در میان است وزارت بهداشت خودش را نشان می دهد ولی در زمان کار و حمایت هیچ گونه کمکی به ما نمی کنند.
انتهای پیام/