به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛در نگاه اول همه فکر میکنند که درست کردن مرغ کبابی بسیار آسان است، اما درست کردن مرغ کبابی هم نکاتی دارد که رعایت کردن آنها سبب خوشمزهتر و لذیذتر شدن مرغ کباب ما میشود. به گونهای که نه تنها بی مزه نباشد بلکه اندکی سفت هم نشود. روش پخت مرغ کبابی با سیب زمینی لیمویی را با ما تا پایان این مقاله بخوانید.
این دستور مرغ کبابی که مناسب برای ۱ نفر است و خیلی سریع آماده میشود، گزینهای خوب برای روزهای شلوغتان است.
مواد لازم:
۳ عدد متوسط سیب زمینی
به میزان لازم نمک
۱ قاشق چای خوری زردچوبه
۱ عدد لیمو
۱/۲ قاشق چای خوری پودر زیره
۵ شاخه گشنیز
۱/۴ عدد فلفل دلمهای قرمز
۱ تکه زنجبیل
۱ عدد سینه مرغ
به میزان لازم روغن زیتون
به میزان لازم فلفل سیاه
طرز تهیه:
۱- سیب زمینیها را تمیز بشویید و پوست بگیرید. آنها را به شکل قطعات دو و نیم سانتی متری ببرید.۲- پوست لیمو را رنده کنید.۳- گشنیزها را خرد کنید.۴- فلفل دلمهای را درشت خرد کنید.۵- از یک تکهی دو و نیم سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. آن را پوست گرفته خرد کنید. از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سیب زمینیها را در قابلمهای از آب نمک سرد بریزید. آن را روی اجاق گذاشته و بجوشانید.
بگذارید چند دقیقه قل بزند و بعد سیب زمینیها را در آبکش ریخته و کنار بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته شود. زردچوبه، رنده پوست لیمو، پودر زیره، گشنیز خرد شده، فلفل دلمهای قرمز و زنجبیل خرد شده را در کاسهای بریزید. سه برش از لیمو جدا کرده و آب بقیهی لیمو را به مواد در کاسه اضافه کنید. سیب زمینیها را به همراه سینهی مرغ با سایر مواد ترکیب کنید. به مواد کمی روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و آنها را خوب با هم ترکیب کنید. مرغ را بردارید، ترکیب سیب زمینیها را در سینی فر بریزید، برشهای لیمو و مرغ را روی آن بگذارید. روی مواد کمی دیگر روغن زیتون بپاشید و برای حدود ۲۵ تا ۳۵ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.
خوب است در مورد ادویههای مورد نیاز برای مرغ بدانید: هم در مورد ادویه جات هست. مرغ ذاتا بوی خاصی دارد که ناپسند است. این بو به میزان قابل توجهی با پیاز و زعفران گرفته میشود. اما اضافه کردن سایر ادویه جات هم به رفع بوی بد مرغ و بهتر شدن طعم و بوی آن کمک شایانی میکند. این مورد کاملا سلیقهای است، اما ادویههای پیشنهادی من ۱- پودر پیاز ۲- فلفل سیاه تازه آسیاب شده (نه مانده! توضیح میدهم) ۳-مقدار بسیار اندکی پودر سیر.
منبع:سرآشپزی
انتهای پیام/