پژوهشگر فضای مجازی گفت: از مهمترین راهکارها برای جلوگیری از سرقت BIGDADA کشور حمایت از راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و استفاده از پیام رسانهای داخلی توسط مردم است.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛علیرضا آل داود پژوهشگر فضای مجازی در رابطه با مسدود سازی حسابهای کاربری ایرانیان در شبکههای اجتماعی با تاکید بر اینکه فعالیت در شبکههای اجتماعی، میکروبلاگها و پیام رسانهای خارجی تا زمانیکه با منافع آمریکاییها و صهیونیستها تعارضی نداشته باشد از طرف آنان با اهداف خاص حمایت میشود، تصریح کرد: یکی از مهمترین اهداف آمریکائیها از راه اندازی و ارائه خدمات رایگان در شبکههای اجتماعی، پیام رسانها و ... سرقت BIGDATA کشورها به منظور اشراف اطلاعاتی و ذائقه سازی در تمام موضوعات مهم است.
وی ادامه داد: در چند سال گذشته رفتارهای آمریکائیها و صهیونیستها که مالکان اصلی شرکتهای گوگل، فیس بوک، توئیتر و ... هستند مدیریت یک طرفه و خلاف آزادی بیان و جریان آزاد اطلاعات در سرویسهای اجتماعی این شرکتها بوده است که با مسدود سازی هرچند وقت یکبار پروفایلهای کاربری تاثیرگذار نشان میدهند که این شبکهها واقعا آزاد و حامی صدای مردم نیستند.
آل داود با تاکید بر اینکه همزمان با افشاگریهای اسنودن و ویکی لیکس مردم در سطح دنیا فهمیدند که نهادهای فوق سری و فوق امنیتی آمریکایی در پشت پرده این شبکههای اجتماعی قرار دارند، اظهار کرد: آژانس امنیت ملی آمریکا با هدف سرقت و شنود دادههای انبوه و سپس داده کاوی، تحلیل و بررسی این دادهها در پشت پرده این شرکتهای به ظاهر فناورانه قرار دارد.
این مدرس سواد رسانه با اشاره به اینکه آمریکاییها و صهیونیستها حتی به هم پیمانان خود نیز در زمینه شنود و یا مسدود سازی پروفایلهایی که برای فرهنگشان مضر است رحم نمیکنند، افزود: چند سال قبل با افشاگری اسنودن در خصوص شنود خانم مرکل توسط NSA، شما واکنش این خانم را دیدید که با سفر به فرانسه خواهان راه اندازی شبکه اینترانت اروپایی در جهت جلوگیری از شنود دادههای مردم در سطح اتحادیه اروپا از سوی آژانس امینت ملی آمریکا و سرفرماندهی سایبری انگلیس GCHQ شد.
این پژوهشگر فضای مجازی با تاکید بر اینکه آمریکائیها با اشراف اطلاعاتی بر روی دادههای مردم در این شبکههای به دنبال تغییر سبک زندگی، براندازی و ایجاد نا امنی روانی و امنیتی در کشورهای دیگر هستند، اظهار داشت: دسترسی به دادهها و اطلاعات مردم یک کشور و تحلیل دقیق این اطلاعات میتواند نتایج فاجعه باری مخصوص در زمان انتخاباتها و شرایط کشورها در حوزههای اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی داشته باشد.
وی ادامه داد: آمریکاییها با اشراف بر اهمیت اطلاعات در سال ۱۹۹۱ برای خودشان شبکه زیرساخت ملی اطلاعات راه اندازی کرده اند و با این کار از نشت دادههای مردمشان و استفاده از آن توسط رقبا و دشمناشنان تا حد مد ممکن جلوگیری کرده اند.
آل داود ادامه داد: تنها در یک مورد فروش اطلاعات مردم آمریکا توسط فیس بوک به شرکت تحلیل داده کمبریج آنالایتیکا شما شاهد تغییر نرم نتایج ریاست جمهوری این کشور به نفع ترامپ بودید و پس از لو رفتن این داستان مردم شاهد سختگیریهای بیش از حد نهادهای آمریکایی بر شرکتهای فناور دارای سرویسهای سرویسهای ارتباطی اجتماعی هستند.
این مدرس سواد رسانهای با تاکید بر اینکه باید از مسدود سازی چندین باره حسابهای نهادهای رسمی کشور در شبکههای اجتماعی، پیام رسانها و سرویسهای خارجی درس عبرت گرفت، تصریح کرد: متاسفانه به دلیل ضعف شدید قوانین در کشور در حوزه فضای مجازی، شبکههای اجتماعی و پیام رسانهای غربی در کشور ما جولان داده و تاکنون نه تنها پاسخگوی خسارات شدید امنیتی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی به کشور ما نبوده اند، بلکه با حمایت از تروریستها و گروههای برانداز بر ضد منافع ملی ما نیز فعالیت کرده اند.
وی ادامه داد: باید با وضع قوانین متناسب با شرایط روز این سرویسها را برای ادامه فعالیت با شرایطی مانند شرایط دیگر کشورهای پیشرفته مانند انتقال سرورهای دارای اطلاعات ایرانیان به داخل کشور، تشکیل دفتر رسمی با نماینده حقوقی، احترام و پذیرش قوانین داخلی کشور مجاب کرد تا هر از چند گاهی شاهد بی احترامی آنان به مردم نباشیم.
آل داود ضمن حمایت از سرویسهای بومی مانند پیام رسانها و شبکههای اجتماعی داخلی افزود: از مهمترین راهکارها برای جلوگیری از سرقت BIGDADA کشور حمایت از راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و استفاده از پیام رسانهای داخلی توسط مردم و نهادها است.
منبع:میزان
انتهای پیام/