به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، ابوالقاسم زراعتکار، مدیر جهاد کشاورزی گتوند با اشاره به زمان برداشت لیمو ترش در این شهرستان گفت: برداشت محصول لیمو ترش در شهرستان گتوند از نیمه دوم تیرماه آغاز و تا نیمه اول مرداد ماه در این شهرستان خاتمه یافت.
وی افزود: 80 درصد باغات لیمو در بخش عقیلی و 20 درصد دیگر در بخش مرکزی این شهرستان می باشند.
زراعتکار بیان داشت: لیمو ترش شهرستان گتوند بدلیل پوست نازک، آب، عطر و طعم نسبت به دیگر شهرستان ها مرغوبیت بیشتری دارد و در هرهکتار لیمو یک نفر به صورت مستقیم و 3 نفر به صورت غیر مستقیم در 2 فصل هرس و برداشت اشتغال زایی شده است.
مدیر جهاد کشاورزی گتوند عنوان کرد: 60 درصد محصول تولید شده درسطح گتوند مصرف و 40 درصد آن به شهرستان شوشتر ارسال می شود.
انتهای پیام/م