مدیرعامل و رییس هیات مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: هفته آینده حدود ۷.۵ تن زعفران آماده فروش خواهد بود و به نظر می‌رسد ما در یک ماه و نیم آینده بتوانیم تمام این ۶۸ تن زعفران را به فروش برسانیم.

قیمت زعفران تابع مکانیزم عرضه و تقاضا است/ هفته آینده حدود ۷.۵ تن زعفران آماده فروش استبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ؛حسین شیرزاد مدیرعامل و رییس هیات مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: ما در یک مداخله هدفمند بازاری در سال گذشته موفق شدیم که ۶۸ تن زعفران را در سه استان خراسان بزرگ با محوریت خراسان رضوی خریداری کنیم.
 
وی افزود: قیمت زعفران تابع مکانیزم عرضه و تقاضا خواهد بود و در حال حاضر زعفران نگین حدود ۸ میلیون تومان و ۶۱۰ یورو در بازار قیمت دارد.
 
مدیرعامل و رییس هیات مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران  گفت: در سال جاری پیش‌بینی تولید زعفران ما حدود ۴۰۰ تن است که به دلیل تغییرات ساختار‌های اقلیمی محصول زعفران نمی‌تواند از این فضا مستثنی باشد.
 
شیرزاد با بیان اینکه در ۹ استان به جز خراسان رضوی ما تولید زعفران داریم و بخشی از زراعی ما در کشور به سمت تولید آن حرکت می‌کند افزود: عمده زعفران‌کاران ما حدود ۷۲۰ هزار خانوار و ساکن نواحی محروم، روستایی و مرزی هستند که مداخله هدفمند دولت در زمینه بازار زعفران جدا از تعریف محاسبات تنظیم بازاری جنبه حمایتی را به خود می‌گیرد.
 

خراسان رضوى ۲۰۵ شرکت تعاونی روستایی فعال دارد

شیرزادافزود: در حال حاضر در استان خراسان رضوى ۲۰۵ شرکت تعاونی روستایی فعال داریم و از این حیث از استان‌های رکوردار کشور به شمار می‌رود.

وی گفت: در خراسان رضوى حدود ۱۲۲ شرکت تعاونی کشاورزی و همچنین ۱۳ تعاون روستایی زنان فعال داریم که در کنار آن ۵ اتحادیه تعاونی کشاورزی فعالیت می‌کنند.

مدیرعامل و رییس هیات مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران ادامه داد: در بخش نظام صنفی کشاورزی که در راستای هویت بخشی به فعالیت‌های بخش کشاورزی فعالیت می‌کند و فعالیت‌های زیادی در بخش بیمه‌های اجتماعی دارد نیز استان خراسان رضوی رکوردار است.

شیرزاد اضافه کرد: ۵۴۰ تشکل فعال در بخش‌های کشاورزی و روستایی در استان خراسان رضوى هستیم که حدود ۶۴۰ هزار نفر را تحت پوشش خود قرار داده است.

مدیرعامل و رییس هیات مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران تصریح کرد: طی ماه‌های اخیر شبکه تعاون روستایی خراسان رضوی توانست ۶۷ هزار تن گندم را خریداری کند که در این مدت نیز ۷۰۰۰ تن کلزا و ۴۰۰۰ تن شیر این استان نیز خریداری شده است.


وی تصریح کرد:درست است که خراسان وضعیت نسبی در تولید زعفران دارد، اما باید در سال‌های آینده تلاش کنیم تا قیمت تمام شده را پایین و توان رقابتی را در بازار‌های بین‌المللی بالا ببریم.

مدیرعامل و رییس هیات مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در ادامه با بیان اینکه  شبکه‌های ما در ۵ ماهه ابتدایی سال جاری حدود ۴۰ هزار و ۱۲۷ تن توزیع کود شیمیایی داشته‌اند گفت:  از این مقدار حدود ۲۰ تن کود‌های ریز مغذی و ۱۵۰۰ تن کود آلی و زیستی هستند.
 
 شیرزاد افزود: حدود ۱۰ هزار تن تولید و فناوری انواع بذر گندم و ۲۵۰۰ تن نیز انواع بذور اصلاح شده را در شبکه تعاون روستایی خراسان رضوی انجام داده‌ایم.
 
وی تاکید کرد: همچنین حدود ۱۱۵ هزار تن توزیع سموم شیمیایی را در مدت مذکور داشته‌ایم و این عوامل جنبه حمایتی داشته و شبکه خدمات عرضه‌ای سعی دارد حمایت را اولویت قرار دهد.

مدیرعامل و رییس هیات مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: بزرگترین شبکه‌ها و تشکل‌های بخش کشاورزی و شبکه عظیم تعاون روستایی در خراسان رضوی است که خود یکی از بزرگترین پایگاه‌های تشکل‌های صنفی و نظام صنفی کشور محسوب می‌شود.


انتهای پیام // م. ا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.