فراخوان سی‌ و‌ چهارمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به صورت رسمی برای دعوت از تمام گروه‌ها و هنرمندان علاقمند به حضور در این رویداد منتشر شد.

فراخوان سی‌ و چهارمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر منتشر شدبه گزارش حوزه موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛فراخوان سی‌ و‌ چهارمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به صورت رسمی برای دعوت از تمام گروه‌ها و هنرمندان علاقمند به حضور در این رویداد منتشر شد.

این فراخوان با مدنظر داشتن آیین‌نامه جشنواره موسیقی فجر تنظیم شده و برای دعوت از گروه‌های موسیقی منتشر می‌شود.

هنرمندان علاقمند از هر سبک و از هر استانی می‌توانند با رجوع به این فراخوان از روش حضور و اجرا در جشنواره سی‌وچهارم موسیقی فجر که ۲۴ تا ۳۰ بهمن ماه سال جاری با دبیری شاهین فرهت برگزار می‌شود، اطلاع پیدا کنند.

روابط عمومی سی‌ و چهارمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر فراخوان را به شرح زیر منتشر می‌کند:

به نام خدا

فراخوان سی وچهارمین جشنواره موسیقی فجر

سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر همزمان با گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران از تاریخ ۲۴ تا ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ برگزار خواهد شد. فراخوان حاضر بنا بر اهداف و ماموریت‌های مشخص شده در آیین‌نامه برگزاری جشنواره و شناسایی، ظرفیت‌سازی و حمایت از فعالیت‌های خلاقانه هنرمندان و گروه‌های موسیقی سراسر کشور با اولویت معیارهای هنری هر شاخه از موسیقی تهیه و تنظیم شده است. ستاد جشنواره با انتشار این فراخوان از کلیه گروه‌ها و هنرمندان فعال در عرصه اجرای صحنه‌ای دعوت می‌کند تا در صورت تمایل با مطالعه دقیق فراخوان و ارسال آثار و مدارک خود در برگزاری و هرچه پربارتر شدن این رویداد هنری مشارکت نمایند. بدیهی است اجراهای منتخب این امکان را خواهند داشت تا در سی‌ و چهارمین جشنواره موسیقی فجر به روی صحنه روند.

مدارک لازم:

ارائه نمونه تصویری از اثر
تکمیل فرم درخواست شرکت در جشنواره
متن اشعار یا کلام

شرایط:

مهلت ارسال مدارک: تا تاریخ ۹۷/۹/۱۵
نحوه ارسال مدارک:

۱. از طریق بارگزاری در سایت سی‌و‌چهارمین دوره جشنواره موسیقی فجر

۲. ارسال توسط پست سفارشی یا تحویل حضوری به ستاد جشنواره

در صورت ارسال با پست و یا تحویل حضوری نمونه‌های تصویری بایستی روی لوح فشرده (در۲ نسخه) یا فلش ارائه شوند.
نمونه تصویری باید حداقل ۱۰ دقیقه با یکی از فرمت‌های WMV,MP4,VOB و بدون هرگونه ویرایش صوتی یا تصویری به گونه‌ای تهیه شده باشد که تمامی اعضای گروه در تصویر به طور کامل مشخص باشند.
از آنجایی که فراخوان به منظور انتخاب برای اجرای زنده در جشنواره تهیه شده است، نمونه‌های ارسالی باید نشانگر قابلیت‌های اجرای صحنه‌ای هنرمند یا گروه باشد.
اجراهایی که در جشنواره برای اولین بار به روی صحنه خواهند رفت در اولویت انتخاب قرار خواهند گرفت.
در بخش موسیقی کلاسیک گروه‌هایی که اجرای حداقل یک اثر از آهنگسازان ایرانی را در برنامه خود داشته باشند در اولویت انتخاب قرار خواهند گرفت.
ارائه پارتیتور قطعات (در صورت وجود) در تسهیل و دقت ارزشیابی اجراها موثر خواهد بود.
در صورتی که شعر یا کلام آثار به زبانی غیر از فارسی است، ارسال ترجمه دقیق اشعار نیز الزامی است.
ترکیب اعضای گروه هنگام اجرا در جشنواره باید مطابق با فرم ثبت نام و نمونه تصویری ارسالی باشد. در صورت بروز اتفاق پیش‌بینی نشده و موجه که منجر به تغییرات جزئی در ترکیب گروه شود، سرپرست موظف است مراتب را به دبیرخانه جشنواره اطلاع دهد تا نتیجه پس از بررسی به گروه اعلام شود.
متقاضیان طرح‌های موسیقایی در صورتی که توسط شورای انتخاب جشنواره پذیرفته شوند، برای یک اجرا به این رویداد دعوت خواهند شد.
هر اجرا شامل یک بخش، بدون تنفس با مدت زمان ۴۵ دقیقه خواهد بود.
تعیین مکان، تاریخ و ساعت اجرا با توجه به وضعیت و شرایط فنی در اختیار ستاد جشنواره است.
رعایت حقوق مادی و معنوی پدیدآورندگان آثار ارائه شده در جشنواره (موسیقی، شعر و کلام) به عهده سرپرست گروه است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.