رنگ قرمز مصنوعی استفاده شده در مواد غذایی مختلف مانند رب و بسیاری از انواع آبمیوه‌ها در برخی کشورها از له کردن نوعی سوسک به نام  «کوکینیال» به دست مى‌آید.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اگر طرز تهیه بسیاری از خوراکی‌های به ظاهر خوشمزه‌ای که با دیدنشان آب از دهانمان راه می‌افتد را بدانیم، ممکن است دیگر هیچگاه به آن‌ها لب نزنیم.

به عنوان مثال جالب است بدانید رنگ قرمز مصنوعی استفاده شده در مواد غذایی مختلف مانند رب و بسیاری از انواع آبمیوه‌ها در برخی کشورها از له کردن نوعی سوسک به نام  «کوکینیال» به دست مى‌آید. همچنین این نوع سوسک در سراسر دنیا برای تهیه برخی از اقلام آرایشی مثل رژ لب در صنعت زیبایی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

آبمیوه‌های خوشمزه ای که از له کردن نوعی سوسک تولید می‌شوند+ عکس

پرورش انواع سوسک در کشور چین در حال حاضر نظر طرفداران قابل توجهی را به خود جلب کرده است و  آن‌ها سوسک‌ها را با روش‌های مخصوص خشک می‌کنند تا به عنوان منبع پروتئین در دارو و لوازم آرایشی مورد استفاده قرار دهند.

سوسک‌ها در تهیه  برخی دیگر از انواع  خوراکی‌های مختلف نیز استفاده می‌شوند و در این میان می‌توان به وجود پاها و شاخک های سوسک در هر قطعه از شکلات کاکائویی، پنیر، کره بادام زمینی و پاپ کورن اشاره کرد.

به گفته دانشمندان استفاده از سوسک‌ها در تهیه برخی از خوراکی‌ها جای نگرانی ندارد و برای سلامتی شما، البته در صورتی که به سوسک حساسیت نداشته باشید، هیچ گونه ضرری  نخواهد داشت.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار