کُشته‌های سایبری ما روحی‌اند نه جسمی/به بهانه آزادی فضای‌ مجازی رها شده‌ است/تهدید موجود در شبکه‌های اجتماعی از تهدید آمریکا بدتر است!به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛سردار سیدکمال هادیان‌فر رئیس پلیس فتا ناجا در خصوص تهدید فضای مجازی اظهار داشت: تهدید موجود در فضای مجازی از تهدید آمریکا بدتر است؛ چرا که ما از درون کشته، مجروح و قربانی سایبری می‌دهیم آن هم کشته‌های روحی‌ نه جسمی.

این مقام ارشد پلیس فتا به انهدام یک شبکه ضد دین پرداخت وگفت: افراد عضو این شبکه در رِنج سنی 17 تا 19 ساله بودند که این تهدید و آسیب است.

سردار هادیان فر با انتقاد از این مطلب که اینترنت کشور حد ابتدا و انتها ندارد،گفت: فضای مجازی و شبکه اجتماعی را رها کرده‌ایم تحت عنوان اینکه برخی می‌گویند مردم آزاد باشند و به اطلاعات دسترسی آزاد داشته باشند.

وی ادامه داد: مطلبی را در خصوص امنیت سایبری رژیم غاصب صهیونیستی می‌خواندم؛ در آن مطلب اظهار امیدواری شده بود که در سال 2020 ، 80 درصد کاربران بالای 20 سال سن به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشند! آنها یهودی‌اند و چنین محدودیتی ایجاد کرده‌اند؛ اما در اینترنت ما هیچ حدی وجود ندارد و آنچه را که کودک 6 یا 7 ساله می‌بیند پیرمرد 80 ساله نیز می‌بیند و این آسیبی جدی است؛ خیلی از بچه‌ها در این زمینه آسیب خورده‌اند و والدین خبری ندارند.

رئیس پلیس فتا ناجا با تاکید بر این مطلب که این حوزه، حوزه تقابل نیست و باید مدیریت شود، گفت: حرفم به خانواده‌ها این است که الان نروید و موبایل‌ها را از دست بچه‌ها بگیرید بلکه باید مدیریت کنید؛ هرچه تقابل کنید و ببندید بدتر می‌شود؛ نباید حساسیت نشان دهید بلکه باید با برنامه‌ریزی عمل کنید.

وی گفت: قبلا حکومت‌ها چون ابزار معیشت مردم را تامین می‌کردند بر آنها نظارت و اشرافیت داشتند؛ مرزها را کنترل می‌کردند اما امروز مرزی وجود ندارد اگرچه معیشت وظیفه حکومت است ولی قدرت حاکمیت‌ها کاهش پیدا کرده است.

سردار هادیان‌فر به التهاباتی که شبکه‌های معاند بوجود می‌آورند، اشاره و بیان داشت: یک فراخوان می‌زنند و باعث التهاب می‌شوند؛ البته این مسائل و مشکلات فقط مختص کشور ما نیست، مشکل همه دنیاست؛ تلگرام تهدیدی برای کشورهای دیگر نیز محسوب می‌‌شود؛ تهدیدی برای انگلیس هم هست چرا که نخست‌وزیرش اعتراض می‌کند؛ تهدیدی برای کشورهای دیگر همچون فرانسه، ایتالیا و دیگران هم است؛ البته دغدغه ما فرهنگ است و دغدغه آنها تروریست.

عالی‌ترین مقام پلیس فتا کشور با اعلام این مطلب که برای برخورد با جرائم حوزه فضای مجازی نیاز به قوانین جدید داریم، اعلام کرد: قوانین سال 87 نیاز کشور را برطرف نمی‌کند؛ متاسفانه در این فضا به هر کسی که دلشان بخواهد تهمت و افترا می‌زنند،آبرویش را می‌برند، نابودش می‌کنند و وقتی شکایت شده و دستگیر می‌شوند جریمه‌اش چند ضربه شلاق و 600 تا 700 هزار تومان یا نهایت یک میلیون تومان پول است؛ آبروی طرف را برده‌اند و اینگونه مجازات می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: این فضا دریچه‌ای را باز کرده است اما متاسفانه فرهنگش نیست، آموزشش نیست‌ و بچه‌ها نمی‌دانند از این فضا چگونه استفاده کنند؛ در یکی از همین مدارس تهران، افسر پلیس فتا برای آموزش مراجعه و مدیر مدرسه عنوان کرد که بچه‌های ما گوشی ندارند اما وقتی مدیر از کلاس خارج شد 80 درصد بچه‌ها گفتند که گوشی دارند آن هم از نوع آیفون...؛ متاسفانه گوشی‌های مدرن عامل تفاخر ما شده است، بدون آنکه فرهنگ استفاده از آن را داشته باشیم.

منبع:فارس

انتهای پیام/

اظهارات رئیس پلیس فتا ناجا درباره آسیب های فضای مجازی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۸ ۰۹ شهريور ۱۳۹۷
اگر ما امروز جوانانی داریم که هواپیمای جنگنده می سازند این جوانان در نوجوانی اوقات ذیقیمت و استراتژیک عمرشان را با گوشی و شبکه های اجتماعی به منجلاب نریخته اند ولی با روند فعلی نمی توان امیدوار بود که نوجوانان فعلی در آینده مثل آنها شوند.
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۵:۲۰ ۰۹ شهريور ۱۳۹۷
و متاسفانه معاندین نرم افزارهای خود را طوری تنضیم میکنند که بخشهای اسیب زن و بد ان در شبکه های اجتماعی مثل تلگرام و فیسبوک و اینستاگرام و گوگل و ....هدایت شود به صفحه ایرانیان ولی بخشهای اموزنده و اختراعات و سرگرنیهای مفید و جواب صحیح جستجو به صفحه خودشان برود .کافیه امتحان کنید .دنبال خودرو میگردید چهار تا لینک اول سیاسی بعد مستهجن و اخری هم تبلیغاتی .و اصلا جواب سوال خود را پیدا نمیکنی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۸ ۰۹ شهريور ۱۳۹۷
ای کاش اینستا وتلگرام و....کامل ازبین میرفت ونابودمیشد
Iran (Islamic Republic of)
رامتین
۱۴:۳۰ ۰۹ شهريور ۱۳۹۷
تمام زندگی پدر پیرم که 61سال داردفقط گوشی اش است ،چندسالی است بعدبازنشستگی اش به سبب گوشی اش وفضای مجازی مثل زنها درخانه می ماند و دنبال شغل نیست وبااینکه استطاعت مالی دارد فقط حرج تغذیه دوخواهرکوچکترم رادرخانه می دهد وبقیه را شارژ می خرد ومن ومادرم خرج لباس و ...دوخواهرکوچکم را می دهم.بسوزد فضای مجازی که پدرم وامثال پدرم را بی غیرت کرده است