دانشمندان با تمرکز بر یکی از چالش‌های مردم واکسنی اختراع کرده‌اند که به آنها کمک می‌کند، زیبا شوند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان در حال بررسی و ساخت نمونه نهایی واکسن ضد جوش صورت هستند که می‌تواند از رشد باکتر‌هایی که سبب التهاب، تورم و ایجاد نقطه‌های قرمز بر روی پوست صورت می‌شوند، جلوگیری کند.

کارشناسان اعتقاد دارند می‌توانند از سیستم ایمنی بدن برای کنترل باکتری‌های ایجاد کننده آکنه صورت استفاده کرد.

ساخت این واکسن به وسیله دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا در حال انجام است و امیدوار هستند به این ترتیب به بهبود کیفیت زندگی اجتماعی، جسمانی وروحی میلیون‌ها فرد دچار آکنه صورت در جهان کمک کنند.

//////فوری////واکسن ضد آکنه درآینده نزدیک به نجات میلیون‌ها فرد مبتلا به آکنه درجهان می‌شتابد


دانشمندان برای اولین بار موفق به شناسایی و هدف قرار دادن باکتری‌هایی شده اند که برروی پوست بدن افراد زندگی می‌کنند و سبب ایجاد التهاب دربرخی می‌شوند.

درمان آکنه صورت با استفاده از واکسن از گروه درمانی ایمونوتراپی است که در آن از سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با باکتری‌ها استفاده می‌شود.

کارشناسان اعتقاد دارند تحریک سیستم ایمنی بدن برای مقابله با باکتری‌های مولد آکنه روش بسیار بی‌خطری به نسبت درمان‌های دارویی پرعارضه جانبی است که امروزه برای کنترل و درمان آکنه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

//////فوری////واکسن ضد آکنه درآینده نزدیک به نجات میلیون‌ها فرد مبتلا به آکنه درجهان می‌شتابد

یکی از باکتری‌های شناخته شده در ایجاد آکنه صورت (Propionibacterium acnes) است که برروی پوست صورت بسیاری از افراد زندگی می‌کنند، اما تنها در برخی سبب ایجاد آکنه‌های قرمز و التهاب می‌شود.

واکسن تولیدی به وسیله دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا، دارای آنتی بادی P.acnes است که سبب کاهش التهاب در پوست صورت می‌شود.
 
کارشناسان نمونه آزمایشگاهی واکسن را با موفقیت برروی موش‌های آزمایشگاهی امتحان کرده‌اند.


آکنه نوعی بیماری شایع پوستی است که سبب ایجاد لکه‌هایی بر روی صورت، پشت کمر، پا، آرنج یا سایرمناطق بدن می‌شود؛ این بیماری در نوجوانان شایع است اما برخی بزرگسالان نیز دچار آن هستند.
یکی از مشکل‌های ایجاد آکنه افزون بر ظاهر نازیبای صورت به وجود آمدن زخمی به نام جوشگاه است که درمان آن به آسانی انجام نمی‌شود و با راهکار‌های درمانی چون میکرودرم یا لیزر تا حدی جای جوشگاه بر سطح پوست ترمیم می‌شود.

آکنه معمولاً در افراد دارای پوست چرب شایع‌تر است، در این دسته از افراد غدد پوست به تولید بیش از اندازه چربی می‌پردازند که با ترکیب با باکتری‌های سطح پوست از محل فولیکول‌های مو خارج و ایجاد تورم و التهاب می‌کند.


دلایل مختلفی برای ایجاد جوش صورت وجود دارد؛ برهم خوردن تعادل هورمونی، استعمال سیگار، مصرف برخی دارو‌ها یا لوازم آرایش می‌تواند سبب تحریک پوست شود.

نتیجه‌های پژوهش دانشمندان در زمینه ساخت واکسن ضد آکنه در مجله (the Journal of Investigative Dermatology) به چاپ رسیده است.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۴ ۱۱ شهريور ۱۳۹۷
من خودم قربانی مکمل تقلبی هستم کل سینم پشت کمرم دور گلوم و صورتم پر جوشه خدا از مربی نما های این باشگاه ها کسایی که جاده شهریار و جاهای دیگه با بیل مکمل پر میکنن نگذره
قوطی مکمل هارو با لیبلشون لب مرز میخرن . هر قوطی سی هزار تومن
کجاست نظارت