به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛هوراند یکی از مهم ترین قطب های تولید سماق در کشور است که سماق این شهرستان در دل جنگل های ارسباران آذربایجان شرقی تولید و به عنوان مرغوب ترین سماق کشور محسوب میشود و ظرفیتی برای برندسازی در سطح ملی و فراملی است که متاسفانه تاکنون ناشناخته و مغفول مانده است.
هدف از این جشنواره حمایت از تولیدات کشاورزی، سماق ارگانیک هوراند و شناساندن استعداد های کشاورزی واقع در آن و همچنین آشنا کردن مردم با خواص غذایی و دارویی این محصول می باشد که اکثریت مردم با آن اشنایی ندارند.
سماق دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است، برای بیماران دیابتی مفید است، اشتها را تحریک میکند و به علت داشتن تانن فراوان، قابض و پاک کننده معده میباشد، تب را پایین می آورد، خون را تصفیه می کند و مواد زائد خون را دفع می کند در رفع غلظت خون موثر است به علت اینکه طبیعت سماق سرد است،
مصرف این محصول به تنهایی به دلیل طبع سرد آن برای افراد سرد مزاج مناسب نبوده و باید با گیاهان گرم مصرف شود.
انتهای پیام/