به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مدتی است که کاربران فضای مجازی با انتشار هشتگ #شفافیت_آراء_مجلس از نمایندگان خود میخواند به این طرح رای دهند. این کاربران معتقدند این حق هرکدام از اعضای جامعه است که در جریان جزئیات امور نماینده خود در مجلس باشد.
کاربران معتقدند مخالفت نمایندگان تاییدی است بر شایعات وجود لابیگری در مجلس شورای اسلامی که سبب میشود در برخی از موارد منافع مردم نادیده گرفته شود. عدهای از کاربران نیز به رای ممتنع برخی از نمایندگان در موضوعات حساس اشاره کردند و اعتقاد دارند در صورت شفافیت آرا نمایندگان دقیق تر به وظیفه خود عمل میکنند و بهتر پاسخگوی مردم خواهند بود.
چندی پیش حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با انتشار جدولی حاوی ریز فعالیت هایش در مجلس و ساعات حضور و غیاب و ورود و خروجش در صحن علنی مجلس مبحث شفافیت آرا نمایندگان در مجلس را مطرح نمود. او در اقدامی دیگر تصویری از امضاهای جمع آوری شده برای طرح شفافیت آرا نمایندگان را در حساب کاربری توئیترش منتشر کرد و در توضیح آن نوشت: بهترین معیارهای ارزیابی نمایندگان توسط مردم این است که بدانند نمایندگان آنها در خصوص طرحها و لوایح مختلف در مجلس چه نظراتی داشتند. طرح یک فوریتی شفافیت آرای نمایندگان تحویل هیئت رئیسه مجلس شد. اسامی باقی حامیان شفافیت آرا را با شما در میان خواهم گذاشت.
موج اول این مطالبهگری پس از انتشار این جدول توسط دلیگانی با هشتگ#شفافیت به راه افتاد ، چرا که بر اساس آنچه او منتشر کرد تنها 30 نفر از نمایندگان این طرح را امضا کرده بودند.
بیشتر بخوانید:
نماینده مجلس با انتشار ساعات حضور و غیاب خود شفاف سازی کرد +عکس
مطالبه کاربران از نمایندگان: شفافسازی کنید
هیچکدام از 30 نمایندگان تهران امضا نکردند!
موج دوم مطالبه گری کاربران فضای مجازی با هشتگ #شفافیت_آراء_مجلس امروز به راه افتاده است. کاربران از نمایندگان خود میخواهند تا با رای دادن به این طرح و تصویب آن در مجلس از به وجود آمدن ابهام در این رابطه در ذهن مردم جلوگیری کنند.
انتهای پیام/
من به نماینده شهرم رای داده ام و این حق من است که بدانم در مجلس چکار میکند. چرا به مشکلات رسیدگی نمیشه