اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از تولید ۶۱ هزارتن گوشت مرغ در استان از ابتدای سال جاری خبر داد.

تولید بیش از ۶۱ هزارتن گوشت مرغ درکشتارگاه‌های خراسان رضویبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ؛ محمد رشتی باف معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: دامپزشکی استان براساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بر سلامت فرآورده‌های خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار بر کلیه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی داشته که از جمله این اماکن، کشتارگاه‌های طیور است که ۵ ماهه اول امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحد‌های تولیدی از ورود ۲۲۷ تن گوشت حاصل از طیور که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم نمودن این مقدار، اقدام لازم را انجام داده اند.

وی طیور کشتار شده در کشتارگاه‌های استان را طی مدت یادشده، بیش از ۳۱ میلیون قطعه دانست و افزود: تمامی ۱۵ کشتارگاه طیور استان، صنعتی بوده و دامپزشکان و دیگر رده‌های دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه را دارند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با اشاره به اینکه فرآورده‌های خام دامی باید از مراکز مجاز سطح شهر تهیه گردند گفت: در هنگام خرید این محصولات، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء درج شده باشد.
 
انتهای پیام//ف.ح
 

تمامی کشتارگاه های طیور خراسان رضوی صنعتی است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.