به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، علی اسماعیلی معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با اشاره به اینکه ۶ شهرستان مرزی در کرمانشاه داریم اظهار داشت: اهالی ساکن در مناطق مرزی به جز اهالی ساکن در مرکز شهرستانها با کارت مبادلات ارزی مشمول دریافت این کارت می شوند.
وی با بیان اینکه باید نقاط مرزی به فاصله ۳ کیلومتر از نقطه صفر مرزی باشد افزود: کارت های الکترونیکی مرزنشینی در ماه های مهر، آبان و آذر و هر سه سال یکبار توسط صنعت و معدن برای مشمولین صادر خواهد شد مشمولین با مدارک لازم نظیر شناسنامه، عکس کارت ملی به دفاتر پیشخوان خدمات دولت مراجعه می کنند که شمار آنان با احتساب سرپرست خانواده حداکثر پنج نفر است.
وی افزود: پس از مراجعه برای دریافت کارت الکترونیکی اقدام که بعد از تائید مدارک راستی آزمایی توسط شرکت مجری کار که زیرمجموعه سازمان توسعه تجارت ایران است انجام و سپس به ثبت احوال و کارشناس صنعت ومعدن ارسال می شود که پس از تائید کارشناس مراحل صدور کارت از سوی سازمان توسعه تجارت و شرکت مجری آغاز می شود.
وی از وجود ۲۹ تعاونی مرزنشین با ۳۲۰ هزار عضو و ۹۸ هزار خانوار خبر داد و گفت: در سطح استان به دلیل کمبود سرمایه، عدم تخصیص ارز مبادلاتی به تعاونی ها و عدم آشنایی مدیرعاملان با تجارت، در حال حاضر تعداد کمی از تعاونی ها فعال است.
معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با بیان اینکه قوی ترین تعاونی با توجه به سوابق تجاری به ترتیب تعاونی های پاوه، سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی، جوانرود، قصرشیرین و گیلانغرب هستند بیان کرد: شهرستان پاوه هفت تعاونی، جوانرود پنج ، ثلاث هفت، سرپل هفت ، گیلانغرب ۲ و قصرشیرین یک تعاونی دارد.
انتهای پیام/ز