به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مردی حدوداً 45 ساله که از مدتی قبل با همسر و فرزند خود به همراه یک خانواده دیگر در ملکی مسکونی زندگی میکردند، اخیراً در این ملک مشترک به ایجاد مغازه اقدام کرده بود. در پی ایجاد مغازه در این ملک، ساکن دیگر آن با مراجعه به شهرداری از این شخص که مغازه ایجاد کرده بود، شکایت کرد.
در پی طرح شکایت این فرد در شهرداری، شهرداری تهران برای فردی که مغازه ایجاد کرده بود اخطاریه ارسال میکند. شهرداری تهران در پی طرح شکایت از فردی که اقدام به ایجاد مغازه کرده بود بدون پلمپ مغازه و یا ممانعت از فعالیت او صرفاً به ارسال اخطاریه اکتفا میکند که این اخطاریه سبب میشود فردی که اقدام به ایجاد مغازه کرده بود صبح امروز به منظور اعتراض به آن در مقابل شهرداری حاضر شود.
حوالی ساعت 9 صبح که شهردار تهران قصد ورود به ساختمان شهرداری را داشت، این فرد بر روی خود بنزین میریزد و در حالی که فرزند خود را در آغوش داشت اعلام میکند که قصد آتش زدن خود را دارد.
افراد حاضر در این مکان با مشاهده این وضعیت کودک را از پدر او جدا میکنند، اما پدر در نهایت خود را آتش میزند و بدن او شروع به سوختن میکند.
در پی این حادثه شهروندان با اورژانس تماس میگیرند و با آمدن آمبولانس به محل حادثه، فردی که اقدام به خودسوزی کرده بود همراه با خانوادهاش به یکی از بیمارستانهای تهران اعزام میشوند.
بر اساس این گزارش، هنوز اطلاعاتی در خصوص وضعیت حیاتی این شخص منتشر نشده است.
بیشتر بخوانید: خودسوزی مرد جوان مقابل ساختمان شهرداری تهران + عکس و فیلم
گفتنی است، ملکی که بر سر آن نزاع صورت گرفته و در نهایت به خودسوزی یکی از ساکنان آن منجر شده، در بخش شمالی منطقه 2 شهرداری تهران واقع شده است.
بر اساس گزارشات شاهدان عینی این فرد هنگام خودسوزی در مقابل شهرداری تهران اعلام کرده بود که من برای این تغییر کاربری 500 میلیون تومان به شهرداری پول دادهام و اکنون نباید شهرداری برای من اخطاریه ارسال میکرد.
بیشتر بخوانید: دستور افشانی برای پیگیری سریع حادثه خودسوزی یک شهروند
همچنین رسول کشت پور، شهردار منطقه در این ارتباط گفت: پس از بررسی های به عمل آمده روشن شد ملک مورد مناقشه یک خانه ویلایی دو طبقه است که فرد خودسوزی کرده مالک طبقه همکف این خانه بوده است. این فرد نسبت به تغییر کاربری و ساخت دو باب مغازه تجاری در پارکینگ ملک مزبور در سال های گذشته اقدام کرده است. شهرداری منطقه 2 هم در سال گذشته (تاریخ 30/11/95) نسبت به تنظیم صورت جلسه شورای معماری در خصوص تثبیت دو واحد تجاری در همکف مشروط به اخذ تعهد محضری از مالکین مشاعی و پاسخگویی به شاکیان احتمالی و تعهد تامین پارکینگ اقدام کرده است.
وی ادامه داد: در تاریخ 23 اردیبهشت سال جاری نیز یکی از مالکین مشاعی نسبت به تغییر کاربری طی نامه شماره 12507 اعتراض کرده و شهرداری متعاقبا برابر مقررات به مالک واحدهای تجاری نسبت به صدور اخطاریه مبنی بر ارایه رضایت نامه محضری از سایر ساکنین مشاعی اقدام کرده است.
بیشتر بخوانید: آخرین جزئیات از وضعیت سلامت مصدوم حادثه خودسوزی مقابل شهرداری تهران
رسول کشت پور افزود: سپس با ادعای وکیل فرد مورد نظر مبنی بر دارا بودن وکالت نامه توافق از مالک اصلی، اداره حقوقی شهرداری منطقه 2 طی نامه شماره 34919 موزخ 3 مرداد ماه سال جاری اعتبار وکالت نامه مزبور را استعلام می کند که در پاسخ به آن طی نامه شماره 42214 موزخ 23 مرداد 97 انقضای وکالت نامه مزبور به علت فوت موکل اعلام می شود.
همچنین معاونت شهرسازی این منطقه طی نامه شماره 45895 مورخ اول شهریور 97 به شهردار ناحیه 9 اعلام می کند نظر به اینکه ذینفعان ملک تاکنون نسبت به اخذ اجازه نامه نسبت به بهره برداری از طبقه همکف اقدام نکرده اند هرگونه بهره برداری از طبقه همکف بدون مجوز اعلام شده و ناحیه مربوطه نیز صرفا نسبت به صدور اخطار اقدام می کند.
گفتنی است پیگیری جزئیات این پرونده در سایر بخشهای ذیربط شهرداری تهران در دست بررسی است.
انتهای پیام/
متاسفانه اشرافگری مسئولین وعدم درک از مشکلات مردم این مسائل پیش میهد