به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، مرتضی کوهی معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه با اشاره به وجود 305 مهدکودک در سطح استان، گفت: از این تعداد 198 مهدکودک شهری و 107 مهدکودک روستایی هستند.
وی آمار کودکان موجود در مهدهای استان را متغیر دانست و افزود: بطور میانگین سالانه 20 تا 22 هزار کودک در مهدهای استان ثبت نام میشوند.
کوهی با اشاره به پذیرش کودکان زیر شش سال درمهدهای استان، گفت: از سن شش ماهگی به بعد کودکان در مهدهای استان پذیرش می شوند، اما پذیرش کودکان زیر شش ماه به خاطر محدودیت درنگهداری آنها در مهدها ممنوعیت دارد.
معاون اجتماعی بهزیستی استان کرمانشاه با اشاره به دسته بندی فعالیت مهدکودکها به لحاظ زمانی به سه دسته پاره وقت، تمام وقت و نیم وقت، گفت: تمام مهدهای کودک درطول روز تا حدود ساعت 15 فعالیت دارند که مهدهای تمام وقت تا ساعت 15 و مهدهای نیمه وقت تا ساعت حدود 12:30 فعالیت داشته و مهدهای پاره وقت نگهداری کودکان را هر زمان که والدین آنها مراجعه کنند برای مدت یک تا چند ساعت انجام می دهند.
کوهی خاطرنشان کرد: عمده مجوز مهدهای استان بصورت تمام وقت صادر میشود.
وی با بیان اینکه دستورالعمل راهاندازی مهدهای شبانه روزی اعلام شده، گفت: تاکنون مهد شبانه روزی در استان نداریم، اما هرفردی که مراجعه کند درصورت ضرورت وجود چنین مهدکودکی در منطقه خاص مجوز آن صادر میشود.
معاون اجتماعی بهزیستی استان کرمانشاه میزان شهریه مهدها را با توجه به سن کودک، مدت زمان فعالیت مهد و نیز درجه بندی مهدکودک ها متغیر دانست و افزود: مهدهای استان درجه بندی بر اساس کیفیت فعالیتشان دارند و بر این اساس از یک تا چهار ستاره درجه بندی می شوند که بر این اساس میزان شهریه آنها نیز متغیر است.
وی افزود: همچنین نگهداری از کودکان نوپا، نوباوه و نوباوه دوم نیز شهریه های متغیری دارد و بر اساس مدت میزان فعالیت مهدکودک بصورت تمام وقت، نیمه وقت و پاره وقت میزان شهریه ها متغیر است.
کوهی با اشاره به افزایش 10 درصدی شهریه مهدهای کودک استان، گفت: اعمال افزایش شهریه قرار بود از ابتدای اردیبهشت ماه انجام شود که با تاخیر چندماهه از ابتدای مهرماه امسال اعمال خواهد شد.
وی تصریح کرد: این میزان افزایش شهریه هم با توجه به افزایش قیمت اجاره بهای مهدها، افزایش قیمت تجهیزات و سایر هزینه های مهد چندان زیاد نیست.
انتهای پیام/د