به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ تحقیقات نشان داده غذاهای کربوهیدراتی شامل انواع کیک، آبنبات، کلوچه، نوشیدنیهای شیرین، مواد نشاسته دار مثل چیبس و برشتوت، از علل اصلی باقی ماندن مواد کربوهیدراتی بر روی دندان و پوسیدگی آنها است.
در فاصله بین وعدههای غذایی، بزاق دهان، خردههای غذایی را از دندانها پاک کرده و در نتیجه مانع فعالیت باکتریها میشود، از این رو مصرف مکرر میان وعدهها بدون فاصله زمانی مناسب و مسواک نکردن، غذای مورد نیاز باکتریهای مولد پوسیدگی را فراهم کرده و در نتیجه با ایجاد پلاکهای دندانی، روند پوسیدگی دندان را تسریع میکند.
بهترین راه برای جلوگیری از پوسیدگی دندان ها استفاده روزانه از خمیر دندان های فلوراید دار در هنگام مسواک زدن است. حداقل یک بار در روز از نخ دندان استفاده کنید تا ذرات غذایی را از بین دندانها و لثهها پاک کند.
انتهای پیام/