به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، عباس زارع مدیرکل دفتر آبیاری تحت فشار وزارت جهاد کشاورزی در جلسه ستاد آبیاری تحت فشار مازندران گفت: مازندران به دلیل شرایط اقلیمی خاص و نقش مهمی که در کشاورزی کشور دارد باید بیشترین بهرهبرداری را از اعتبارات و منابع ملی داشته باشد.
وی با بیان اینکه ۴۰۰ هزار هکتار اراضی آبی در مازندران وجود دارد که ۱۰ درصد آن معادل ۴۰ هزار هکتار به سامانههای نوین آبیاری تجهیز شده است، افزود: در این زمینه باید برای مازندران برنامه خاص داشته باشیم و برای اجرای آبیاری تحت فشار و استفاده از الگو و مدل خاص از مشاوران این حوزه مشورت گرفته شود.
مدیرکل دفتر آبیاری تحت فشار وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه کمیته تخصصی آب کشاورزی به ریاست وزیر جهاد کشاورزی در وزارتخانه تشکیل شده است، گفت: برنامه های ترویجی و آموزشی اجرای سامانه های نوین آبیاری در دستور کار قرار گرفته است.
زارع از اجرای سامانه نوین آبیاری در ۱۸۰ هزار هکتار از اراضی سنتی و ۱۰۰ هزار هکتار اراضی مدرن کشور در سال گذشته خبر داد و افزود: سال گذشته مصوب شد یک درصد اعتبارات آبیاری تحت فشار برای فعالیت های ترویجی قرار گیرد که تاکنون محقق نشده است.
انتهای پیام/ م