به گزارش خبرنگار حوزه فناوریهای نوین گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ هفته گذشته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اخبار متعددی داشت که در این بسته خبری آنها را بازگو میکنیم.
رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره فراخوان کسب و کارهای فعال در حوزه سلامت دیجیتال گفت: با توجه به اهمیت موضوع سلامت دیجیتال در کشور و همچنین شناخت کسب و کارهای فعال اقدام به برگزاری این جشنواره کردهایم؛ برگزاری جشنواره کسب و کار حوزه سلامت و توالییابی نشان از آن دارد که در معاونت به اکوسیستم سلامت توجه بسیاری میشود و راه برای فعالیت شرکتهای دانشبنیان بیش از پیش هموار شده است و کسب و کارهای شرکت کننده در این جشنوارهها میتوانند از حمایت بخش خصوصی، شتاب دهندههای بخش خصوصی و پارکهای علم و فناوری بهرهمند شوند.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به توسعه شتاب دهندهها در ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، بیان کرد: مدل توسعهای که در ستاد توسعه زیست فناوری به دنبال آن هستیم استفاده از شتاب دهندهها است. دلیل این امر آن است که علیرغم سرمایه گذاریهای کلانی که توسط دولت در بخش پژوهش انجام شده، نتیجه درخور توجهی حاصل نشده است.
رییس مرکز ملی فضایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره ملاحظات و الزامات اجرایی برای تحقق راهبردهای کلان حوزه فضایی کشور، گفت: تقسیم کار نهادی بین بازیگران حوزه فضایی کشور بر مبنای سند جامع توسعه هوافضای کشور با پیشنهاد مرکز ملی فضایی یکی از الزامات تحقق راهبردهای کلان حوزه فضایی کشور است.
دبیر شورای سیاستگذاری آزمون استخدامی بخش خصوصی در نشست خبری دومین آزمون استخدامی بخش خصوصی شرکتهای صنعتی، تجاری و فناور که امروز در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، با اشاره به حضور 60 هزار شرکتکننده در سال گذشته در 266 عنوان شغلی، گفت: در آزمون استخدامی سال گذشته از میان 28 هزار فرصت شغلی که در 1100 شرکت خصوصی و دانشبنیان قرار داشت، 9 هزار نفر برای ورود به این شرکتها انتخاب شدند.
محمدحسین سجادینیری با اشاره به فراخوان جدید برای شرکتهای خلاق گفت: برای حمایت از شرکتهای خلاق و فرهنگی چندی پیش فراخوانی منتشر شد که بر اساس آن مبادی مورد نظر بر تأیید شرکتهای دانش بنیان مشخص شدند.
دبیر ستاد فنآوریهای نرم و هویتساز با بیان اینکه مبادی همان کارگزاران تأیید کننده شرکتهای دانش بنیان هستند، اظهار کرد: وظیفه مبادی معرفی شرکتهای خلاق و خدماتی به دبیرخانه است که این مبادی به چند گروه تقسیم میشوند و هر کدام وظیفه بررسی شرکتهای خلاق، خدماتی و فرهنگی را برعهده دارند.
دبیر ستاد توسعه هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خصوص اختصاص بودجه تحقیقات به بخش هوایی، بیان کرد: نخستین کاری که برای بیمه کردن بخش علمی و فناوری باید انجام دهیم این است که یک بودجه تحقیقات را جداگانه در نظر بگیریم. ممکن است که این بودجه کم باشد اما محققان بر اساس همین بودجه برنامهریزی میکنند.
انتهای پیام/