حسین صفاری مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت: بیش از 90گروه دو تا سه نفره از کارشناسان بهداشت محیط در ایام محرم و صفر تکایا، هیات ها و ایستگاه های صلواتی استان را بازدید می کنند.
صفاری به مسوولان برپایی مراسم عزادارای اباعبدالله الحسین(ع) توصیه کرد: برای طبخ غذاهای نذری حتما از ظروف یک بار مصرف گیاهی و از مواد اولیه با نشان بهداشتی استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه افرادی که در طبخ غذا مشارکت دارند باید کارت تندرستی را دریافت کنند،از مردم خواست؛ درصورت هر گونه شکایت از تکایا و ایستگاه های صلواتی محرم موضوع را به سامانه 190(اداره بهداشت) اطلاع دهند.
انتهای پیام /س