مدیرعامل پیام‌رسان ایتا گفت: دید افرادی که با حکومت خوب نیستند، این است که با عرضه گرام از شرّ ریال بانک مرکزی خلاص می‌شوند.

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  مدیر یکی از پیام‌رسان‌های بومی با اشاره به جلسه رابط تلگرام با برخی کانال‌دارهای ایرانی گفت: این روزها صاحب‌نظران معتقدند که تحرکات برای فروش گرام از طرف تلگرام شروع شده است و مسئولان کشور هم هیچ عکس‌العملی در برابر این اتفاق نشان نمی‌دهند.

 ضمن تشریح فرآیند عرضه ارز رمزنگاری شده تلگرام با عنوان "گرام" درباره احتمال عرضه این ارز در پوسته‌های فارسی تلگرام اظهار کرد: در حال حاضر وضعیت فعالیت پوسته‌های فارسی تلگرام نظیر "هاتگرام" و "تلگرام طلایی" به‌گونه‌ای است که می‌توانند به اطلاعات کاربران دسترسی داشته باشند، برخی کانال‌های مورد نظرشان را حذف کنند یا نظارت‌هایی از این دست داشته باشند که قطعا در زمان عرضه گرام، این نوع دسترسی‌ها از سمت تلگرام مسدود خواهد شد یا نهایتا ممکن است نوعی API در اختیار پوسته‌ها قرار داده شود که قادر به دسترسی اطلاعات کاربران نباشند.

چرا تلگرام دسترسی هاتگرام و تلگرام طلایی را مسدود نمی‌کند

این فعال حوزه پیام‌رسانی با تأکید بر اینکه تلگرام طلایی و هاتگرام خارج از قوانین تلگرام به اطلاعات مردم دسترسی پیدا می‌کنند و هر زمان تلگرام بخواهد به راحتی دسترسی آنها را مسدود می‌کند، درباره چرایی عدم این اقدام از سوی تلگرام گفت: ممکن است برخی بگویند اینکه تلگرام جلوی فعالیت و دسترسی هاتگرام و تلگرام طلایی را نمی‌بندد از بُعد فنی است که قطعا اینطور نیست؛ این موضوع تنها به دلیل ادامه حیات مشترکان برای رسیده به زمان عرضه گرام است.

وی تصریح کرد: فرض کنید قرار باشد سه ماه دیگر گرام توسط تلگرام عرضه شود و در آن زمان دسترسی پوسته‌های فارسی را هم ببندد، بخش‌هایی از سیستم دولتی که متولی توسعه هاتگرام و تلگرام طلایی است در آن زمان می‌گوید که دسترسی این دو پوسته مسدود شده اما آیا مردم هم دیگر به تلگرام دسترسی نخواهند داشت؟

"گرام" و هجمه مردم برای فیلترشکن

غفاری اذعان کرد: در آن زمان هم اتفاقی مانند افتضاحی که بر سر ثبت‌نام محصولات سایپا به وجود آمد و مردم به سایت فروش هجوم بردند را شاهد خواهیم بود و مردم برای خرید گرام از هر طریقی که شده فیلترشکن پیدا می‌کنند زیرا دیگر بحث پول و سود مهم است.

شروع تحرکات برای عرضه گرام

مدیرعامل پیام‌رسان ایتا با پرده‌برداری از تحرکات اخیر بر سر ارز رمزنگاری شده تلگرام ابراز کرد: این روزها صاحب‌نظران معتقدند که تحرکات برای فروش گرام از طرف تلگرام شروع شده است و مسئولان کشور هم هیچ عکس‌العملی در برابر این اتفاق نشان نمی‌دهند.

وی با اشاره به اینکه عرضه گرام از طریق کانال‌دارهای بزرگ تلگرامی خواهد بود و روش پرداختی توسط کاربران هم شبیه به پروتکل mtproto است و هر درگاه اینترنتی ایرانی می‌تواند مرکز خرید گرام باشد، گفت: هر کدام از کانال‌های معروف می‌توانند درگاهی از بانک بگیرند و به تلگرام معرفی کنند تا گرام از آن طریق عرضه شود.

این متخصص پلت‌فرم‌های ارتباطی افزود: در آن شرایط هم تا متوجه درگاه‌ها شویم باید همان مسیری را که برای انسداد پروکسی‌های درون برنامه‌ای تلگرام طی می‌کنیم، طی کنیم تا جلوی درگاه‌های بانکی گرفته شود.

جلسه رابط تلگرام با کانال‌دارهای بزرگ تلگرامی!

وی درباره اینکه چنین شیوه عرضه‌ای تا چه میزان موفق و فراگیر خواهد بود، ابراز کرد: با توجه به اینکه کانال‌دارهای بزرگ از این شیوه عرضه منتفع خواهند شد و قرار است از محل فروش گرام به کاربران نفع بالایی ببرند، فرض کنید از میان چهار میلیون کانالی که وجود داشته باشد تنها یک میلیون کانال شروع به تبلیغات گرام و فروش آن کنند، می‌دانید چه اتفاق بزرگی رخ خواهد داد؟

غفاری اشاره‌ای هم به برگزاری جلسه‌ای توسط رابط تلگرام در دوبی با برخی کانال‌دارهای بزرگ داشت و گفت: از یک واسط شنیدم که یکی از کانال‌دارهای ایران در تلگرام گفته که دیداری با رابط ترکیه‌ای تلگرام داشتیم و از این جهت است که می‌گوییم تحرکات عرضه گرام در کشور شروع شده است.

مسدودسازی یک درگاه اینترنتی ایرانی برای عرضه پول تلگرام!

وی تصریح کرد: در آخرین نسخه تلگرام و با وجود اینکه گرام هنوز عرضه نشده، درگاه پرداخت فعال شده و حتی خود ما گزارش یک درگاه پرداختی داخلی را به معاون وزیر گزارش دادیم و آنها بستند.

مدیر پیام‌رسان ایتا با انتقاد نسبت به مسئولانی که درصدد بومی‌سازی هاتگرام، طلاگرام و امثالهم هستند اما به پیام‌رسان‌های بومی اعتقادی ندارند، متذکر شد: کسانی که دغدغه‌ بومی‌سازی این پوسته‌ها را دارند چرا حداقل به پیام‌رسان بین‌المللی "ویسپی" که خودشان اقدام به خریداری و پشتیبانی آن از طریق یکی از شرکت‌های اینترنتی ایران کردند، اعتقاد ندارند؟! مشخص نیست هاتگرام و تلگرام طلایی چه مهره‌ ماری دارند که مسئولان به شدت معتقدند که این دو می‌توانند موفق عمل کنند اما پیام‌رسان‌های بومی دیگر خیر!

بعضی‌ها به دنبال گرام برای خلاصی از شرّ ریال بانک مرکزی هستند!

این توسعه‌دهنده پلت‌فرم پیام‌رسان داخلی اشاره‌ای هم به دیدگاه برخی افراد نسبت به گرام داشت و اظهار کرد: دید افرادی که با حکومت خوب نیستند، این است که با عرضه گرام از شرّ ریال بانک مرکزی خلاص می‌شوند و می‌توانند پولی بر پایه دلار داشته باشند و روز به روز پول‌دارتر شوند؛ حالا فرضا این اتفاق بیفتد فردا روزی چه کسی نسبت به این کوتاهی‌ها پاسخگو خواهد بود؟!

غفاری با بیان اینکه «اگر به کسی گفته شود پشت این دیوار مار سمی وجود دارد که اگر از آن عبور کنید ممکن است با خطر مرگ مواجه شوید، طبیعتا اقدام به عبور از دیوار نمی‌کند» گفت: خطر عرضه گرام و تبعات بعدی آن از جمله اتفاقات نزدیک است و اگر مسئولان کشور نسبت به این موضوع بی‌اطلاع بودند چندان دلمان نمی‌سوخت اما متأسفانه به این قضیه واقف هستند.

منبع: تسنیم 

انتهای پیام/

تحرکات عرضه پول "تلگرام" در کشور شروع شد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.