عضو شورای شهر تهران با اشاره به وضعیت تولید پوشاک گفت: اغلب اوقات یافتن لباس مناسب برای یک خانم و دختر مذهبی سخت است.

بانوان مذهبی در یافتن لباس‌های مناسب با سختی روبرو هستندزهرا صدر اعظم نوری عضو شورای شهر تهران، در گفت وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به برگزاری نمایشگاه زنان و تولید ملی در بوستان گفت‌وگو که به عرضه پوشاک زنان اختصاص دارد، گفت: وقتی ما در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که اسلامی است و بیشتر مردم آن پایبند به ارزش‌های دینی هستند، باید محصولاتی در آن جامعه عرضه شود که پاسخگوی نیاز مخاطبان هم باشد.

عضو شورای شهر تهران با ابراز تأسف از روندی که در تولید محصولات مرتبط با پوشاک بانوان وجود دارد، گفت: وضعیت به گونه‌ای است که افراد مذهبی و مقید که می‌خواهند در چارچوب ارزش‌های خود پوشاک انتخاب کنند، نمی‌توانند نیازهای خود را از طریق خرید محصولات مناسب رفع کنند، زیرا که تولیدکنندگان به نیازهای آنها توجه نمی‌کنند.

وی تصریح کرد: خیلی اوقات برای یک خانم و دختر مذهبی که بخواهد لباس و مانتوی مناسب با ارزش‌های خود تهیه کند، شرایط سختی وجود دارد.

صدراعظم نوری با تأکید بر اینکه باید در جامعه به نیازهای همه مردم پاسخ داده شود، اظهار کرد: مخاطبین در گروه‌های مختلف و با خواسته‌ها و ارزش‌های مختلف هستند و نباید به گونه‌ای رفتار شود که نوع محصولات، گروه خاصی را پوشش دهد و نیاز یک گروه دیگر را تأمین نکند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا عرضه پوشاک اسلامی مانند چادر و مقنعه در نمایشگاه زنان و تولید ملی انگشت‌شمار است، گفت: من از نمایشگاه بازدید نکرده‌ام و از این موضوع اطلاع ندارم، اما باید ببینیم که سیاستگذاران نمایشگاه بر چه اساسی سیاستگذاری کرده‌اند، چنانچه 18 مورد از گروه‌های حاضر در نمایشگاه گروه‌های کوثر هستند که زنان سرپرست خانوار تولیدات خود را در آنجا می‌فروشند.

وی افزود: وقتی که یک لباس مجلسی تولید می‌شود، در نهایت تولیدکننده هم تنها همین لباس را می‌تواند بفروشد و تولیدکنندگانی هم که لباس کار تولید می‌کنند، همان لباس را می‌توانند عرضه کنند.

رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر خاطرنشان کرد: نوع پوشش افراد جامعه به سلایق مختلف آنها بر می‌گردد و آنچه که مهم است، این است که وقتی لباسی انتخاب می‌شود، قابلیت استفاده در محیط‌های مختلف را داشته باشد.

صدراعظم نوری با تأکید بر اینکه لباسی که در محیط کار و فضای عمومی استفاده می‌شود باید متناسب با شئونات آن فضا باشد، اظهار کرد: در مقابل لباسی هم که برای فضای خصوصی و خانوادگی استفاده می‌شود می‌تواند شرایط دیگری داشته باشد و ما نمی‌توانیم برای مردم تعیین تکلیف کنیم.

وی با تأکید بر اینکه فروش اینگونه لباس‌ها جرم نیست و قانون هم برای افراد محدودیت ایجاد نمی‌کند، اظهار کرد: مهم این است که وقتی لباسی خریده می‌شود در چه مکانی استفاده شود.

عضو شورای شهر با تأکید بر اهمیت تفکیک فضاهای عمومی و خصوصی گفت: حضور در هریک از این مکان‌ها فرهنگ مخصوص به خود را اقتضاء می‌کند و موضوع فروش پوشاک مختلف به نحوه استفاده از آنها در اماکن مختلف بر می‌گردد.

وی تأکید کرد: کسی که محصولی را می‌خرد، خودش باید تشخیص دهد که از آن در چه مکانی استفاده کند تا با شئونات آن مکان منطبق باشد.

صدراعظم نوری در ادامه گریزی هم به بنر جنجالی شهرداری تهران در نمایشگاه زنان و تولید ملی زد و گفت: من از آن بنر برداشت‌های رایج را ندارم و اینکه گفته‌اند زنان چهره شهر را تغییر می‌دهند، به خاطر این بوده که نمایشگاه مربوط به تولیدات زنان بوده و عرضه آنها به عنوان تولید ملی انجام می‌شده است.

وی با بیان اینکه رنگ‌های گرم شادی‌بخش هستند، اظهار کرد: حضور زنان در نمایشگاهی که محصولات مختلفی را عرضه می‌کنند، می‌تواند به جامعه شادی ببخشد.

وی در خصوص رنگ سیاهی که در این بنر بر روی آن علامت ضربدر به معنای حذف خورده، گفت: رنگ سیاه در آموزه‌های دینی ما هم مکروه است و نباید از آن استقبال کرد، اما از آنجایی که عرف جامعه ما به گونه‌ای است که از چادر سیاه استفاده می‌کنیم، اشکالی هم ندارد. در حالیکه در کشورهای همسایه زنان مسلمان از چادرهای آبی و سورمه‌ای استفاده می‌کنند.

وی تصریح کرد: کسانی که این موضوع را نقد می‌کنند، در واقع با اصل موضوع برخورد منفی می‌کنند و موضوع را از جریان خود خارج می‌کنند.

صدراعظم نوری با تأکید بر اینکه ما نباید رنگ سیاه را به چادر تعبیر کنیم و بگوییم که می‌خواهند روی چادر خط بطلان بکشند، اظهار کرد: مگر رنگ سیاه فقط مختص چادر است؟

وی در پایان خاطرنشان کرد: وقتی می‌گویند زنان چهره شهر را تغییر دهند، منظورشان بخشی است که با نمایشگاه و تولیدات خود خدماتی را به این شهر ارائه می‌دهند.

انتهای پیام/

برچسب ها: اجتماعی ، شهری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
صنا
۰۸:۴۱ ۲۲ شهريور ۱۳۹۷
با سلام
دقیقن همینطوره.من باید خودم مدل پیدا کنم و با ایده های که خودم دارم ترکیبش کنم بدم خیاط بدوزه . این زمان بره.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۳ ۰۱ مهر ۱۳۹۷
آخ که حرف دلم را گفتین اونقدر تو پیدا کردن لباس دچار مشکل میشم که اعصابم خورد میشه مانتوها رفته رفته دکمه هاشون از دست رفته آستینهاشون پارچه کم آورده و.....حالا من مسلمان با این لباسها چیکار کنم
آخرین اخبار