به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، بهروز اسودی پیش از ظهر چهارشنبه در دومین جلسه ستاد استانی مبارزه با احتکار، اختفاء و امتناع از عرضه کالا که به میزبانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان، بابیان اینکه بازرسیها و گشتهای مشترک برای مقابله با احتکار، تقویت میشود، تأکید داشت: انبارهای فاقد شناسه و انبارهایی که نسبت به اعلام موجودی کالا اقدام نکردهاند بهعنوان انبار احتکار کالا ضبط میشوند.
وی بابیان اینکه برخورد با احتکار و اختفاء کالاها در استان سمنان طی ماههای اخیر تشدید شده است، افزود: احتکار دارو، لوازمخانگی، نهادههای دامی، مواد پتروشیمی و کالاهای اساسی بهشدت مورد برخورد قانونی قرار میگیرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان، درباره سازوکار مقابله با احتکار و نظارت بر عرضه کالاها، گفت: انبارهای نگهداری کالاها، موظف هستند نسبت به ثبت شناسه و اعلام موجودی کالاهایشان را اعلام کنند تا در حوزه نظارتی دچار مشکل نشوند.
اسودی بیان کرد: وحدت رویه در بازرسیها و گشتهای مشترک بین اعضای ستاد مقابله با قاچاق کالای استان سمنان یک ضرورت است که می بایست با هماهنگی بین دستگاه های مرتبط، به صورت سیستماتیک و پیوسته مد نظر قرار گیرد.
وی افزود: ما معتقد هستیم که ساز و کار منظم در عرضه کالا و هچنین نظارت بر آن در استان سمنان باعث می شود که مردم اعتمادشان را به دولت تقویت کنند.
رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان نیز در این نشست از کشف یک انبار احتکار کالا حاوی ۱۱۰۰ هود و سینک در شهرک صنعتی سمنان خبر داد و گفت: به منظور کنترل بازار و جلوگیری از نوسانات قیمت ها و در قالب طرح تشدید مبارزه با احتکار کالا بازرسان سازمان با اجرای گشت مشترک با حضور نماینده تعزیرات حکومتی و نیروی انتظامی اقدام به کشف یک انبار احتکار هود و سینک در سمنان شدند.
مهدی یحیایی ارزش ریالی این کالاها را در حدود هشت میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: پرونده برای بررسی و اعمال قانون به تعزیرات حکومتی ارجاع شد.
وی افزود: مردم می توانند در صورت دیدن مواردی از احتکار و کم فروشی و ... با شماره ۱۲۴ ستاد خبری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان اطلاع دهند.
انتهای پیام/ب