رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت با اشاره به عضویت چهار هزار و ۳۸۸ دستگاه در سامانه تدارکات الکترونیک دولت (ستاد)، گفت: ۳۴ هزار میلیارد تومان معامله انجام شده است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛ رمضانعلی صادق زاده پیش از ظهر چهارشنبه در همایش استانی سامانه تدارکات الکترونیک دولت (ستاد) که در سالن غدیر استانداری گیلان برگزار شد با اشاره به اینکه قانون تجارت الکترونیک در مجلس ششم به تصویب رسید، اظهار کرد: براساس این قانون به وزارت بارزگانی سابق تکلیف شد که این مرکز را ایجاد کند.

وی با بیان اینکه اساسنامه این مرکز نیز در سال ۸۹ به تصویب هیئت وزیران رسید، افزود: در آن سال‌ها ثبت اسناد و املاک یکی از دستگاه‌های بود که از سامانه تجارت الکترونیک در راستای ثبت امضای دیجیتال بهره برد.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت در ادامه با اشاره به اینکه ساماندهی حوزه کسب و کار در فضای مجازی یکی از مواردی است که در تجارت الکتورنیک مورد توجه قرار گرفته است، گفت: براساس پیش بینی‌های صورت گرفته از سوی کارشناسان حوزه فضای مجازی بیش از ۱۰۰ هزار فعال در این حوزه حضور دارند.

وی با تأکید بر ضرورت ساماندهی این حوزه با توجه به فعالان آن، خاطرنشان کرد: فعالان فضای مجازی نیز باید همانند فضای حقیقی برای راه اندازی هر کسب و کاری مجوزات لازم را دریافت کنند.

اعطای لگوی سامانه تجارت الکترونیک به ۴۰ هزار سامانه فعال در فضای مجازی

صادق زاده با اشاره به اینکه ۴۰ هزار سامانه کسب و کار فعال در فضای مجازی تاکنون شناسایی و لگوی سامانه تجارت الکترونیک را دریافت کرده اند، تصریح کرد: این سبب می‌شود مردم به فعالیت این سامانه‌ها اعتماد کرده و از آن‌ها خرید کنند.

وی استان گیلان را یکی از استان‌های پیش رو در این حوزه دانست و یادآورشد: سامانه تجارت الکترونیک در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و جلوگیری از فساد نیز فعالیت داشته و امکان مبادله کالا‌هایی که در داخل تولید می‌شود را در این فضا نمی‌دهد.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت با بیان اینکه این سامانه فرادستگاهی بوده و بخش‌های خصوصی و غیر دولتی نیز می‌توانند در آن فعالیت داشته باشند، افزود: به دلیل وجود شفافیت در این سامانه بسیاری از دستگاه‌ها تمایل دارند در این فضا حضور داشته باشند.

وی شفافیت، عدالت اجتماعی، مبارزه با فساد و رانت و حمایت از تولید داخل از مهم‌ترین مزایا استفاده از این سامانه برشمرد و گفت: ۵۳ هزار کالا تولید داخل شناسایی شده و در صورت معامله کالا اگر کالا در این لیست وجود داشته باشد در راستای حمایت از تولید داخل اجازه معامله به آن داده نمی‌شود.

صادق زاده با اشاره به عضویت چهار هزار و ۳۸۸ دستگاه در این سامانه اشاره و خاطرنشان کرد: ۵۷ هزار و ۵۰۷ تأمین کننده نیز در این سامانه عضویت دارند.

به گفته این مسئول ۳۴ هزار میلیارد تومان معامله در این سامانه صورت گرفته و ۸۰ درصد از معاملات از اردیبهشت سال ۹۶ تاکنون بوده است.

انتهای پیام/ف

 

برچسب ها: صنعت ، قاچاق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.