سرگرد آنقی رئیس پلیس فتا استان مرکزی در گفتگو با خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ با اشاره به اینکه ۳۷ درصد جرائم حوزه فضای مجازی در سطح استان مرکزی مربوط به برداشت غیرمجاز از حساب افراد بوده است، گفت: یکی از راههای سرقت اطلاعات کاربران، ارسال بدافزار است که معمولاً در قالب فایلهای ضمیمه شده به سیستم فرد قربانی نفوذ میکنند.
سرگرد آنقی با اشاره به سرقت اطلاعات مهم بانکی و خصوصی کاربران با دانلودهای مذهبی ایام محرم افزود: دریافت و دانلود فایلهای مربوطه باید از سایتها و منابع مطمئن صورت بگیرد و نباید به سایتهایی که فاقد اصالت لازم میباشند، اعتماد کرد.
وی اضافه کرد: آگهیهایی که با موضوعات تورهای زیارتی اماکن مقدسه، تهیه بلیطهای رفت و برگشت و ... در فضای مجازی و به خصوص شبکههای اجتماعی صورت میگیرد، صرفاً جنبه تبلیغ داشته و تضمینی برای کاربران وجود ندارد تا اطلاعات وارد شده آنها در امان باشد، بنابراین نباید به این نوع آگهیها توجه و اطمینان کرد.
وی افزود: بهترین راه برای تهیه بلیط و انجام مسافرتهای زیارتی در این ایام خرید از سایتهای معتبر است و سایتهای ارائه شده از طریق منابع رسمی از قبیل: صدا و سیما، روزنامههای کثیرالانتشار از جمله منابعی هستند که کاربران با آسودگی خاطر میتوانند بلیط مورد نیاز خود را تهیه کنند.
انتهای پیام /ج