شاید رفتارها و هنجار ها را در کشور خودتان به خوبی بشناسید؛ اما اگر گذرتان به کشور دیگری بیفتد ممکن است عادی ترین رفتارها از نظر شما، از نظر مردم آن کشور بی ادبی محسوب شود.

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شما باید بدانید چه چیزی در آن کشور پذیرفته شده و چه چیزی غیر قابل قبول است، چون ممکن است بعضی رفتار‌هایی که در کشور شما عادی و مرسوم هستند، در کشوری دیگر غیر قابل قبول باشند و انجام آن‌ها برایتان دردسرساز شود.
 

یکی از مهم ترین نکاتی که قبل از سفر به کشورهای دیگر باید در نظر داشت، فرهنگ مقصد سفر است. در حقیقت شما باید بدانید چه چیزی در آن کشور پذیرفته شده و چه چیزی غیر قابل قبول است، چون ممکن است بعضی رفتارهایی که در کشور شما عادی و مرسوم هستند، در کشوری دیگر غیر قابل قبول باشند و انجام آن ها برایتان دردسرساز شود. در ادامه به عادت ها و رفتارهای ساده ای می پردازیم که در کشورهای دیگر دنیا دور از ادب محسوب می شوند.

۱- در ژاپن انعام ندهید

خدمات هتل ها و رستوران ها در ژاپن کیفیت بسیار بالایی دارد، اما انعام دادن به خدمه در این کشور مرسوم نیست و کاری تحقیر آمیز تلقی می شود.

این مسأله در مورد کشورهای چین، کره ی جنوبی و بسیاری از دیگر کشورهای آسیایی و اروپایی صدق می کند.

۲- در روسیه به غریبه ها لبخند نزنید

مردم روسیه لبخند زدن را رفتاری از سر صمیمیت می دانند که نشان دهنده ی علاقه ای حقیقی نسبت به یکدیگر است. در روسیه اگر به کسی که نمی شناسید لبخند بزنید، ممکن است شما را فردی ریاکار بدانند.

۳- در هند از دست چپ تان استفاده نکنید

در فرهنگ هندی، دست چپ را کثیف می دانند (چون از آن برای امور مربوط به بهداشت شخصی استفاده می کنند)، بنابراین برای دست دادن با دیگران، رد و بدل کردن پول یا برداشتن یک جنس همیشه از دست راست تان استفاده کنید.

۴- در چین غذایتان را ته نخورید

در چین اگر غذا یا خوراکی تان را ته بخورید، این کار را به معنای آن می دانند که میزبان به قدر کافی برای شما غذا آماده نکرده است. علاوه بر آنکه باید کمی از غذایتان را در بشقاب باقی بگذارید، بهتر است بعد از تمام شدن غذا آروغ هم بزنید چون چینی ها این کار را نوعی تعریف از دستپخت آشپز می دانند.

۵- در نروژ بوق نزنید

مردم نروژ از بوق خودرو تنها در مواقع اضطراری استفاده می کنند بنابراین بوق زدن غیر ضروری شما می تواند باعث وحشت دیگر راننده ها شود.

۶- در فرانسه سلام کردن را فراموش نکنید

در فرانسه سلام باید کلمه ای باشد که از دهان شما خارج می شود، در غیر اینصورت فرانسوی ها تصور می کنند سعی دارید غیر مستقیم به آن ها بفهمانید که پایین تر از شما هستند.


بیشتربخوانید: خطرناکترین وسایل الکترونیکی که در اختیار کودکان قرار می‌دهیم


۷- در آلمان دست در جیب صحبت نکنید

آلمانی ها این کار را دور از ادب می دانند. این مسأله در مورد کشورهای ترکیه و کره ی جنوبی هم صدق می کند.

همچنین در آلمان هنگام غذا خوردن پشت میز، به جای گذاشتن دست ها روی پاها، مرسوم است که دست ها را روی میز بگذارند.

۸- در ایرلند روی صندلی عقب تاکسی ننشینید

در بعضی کشورها مثل ایرلند، استرالیا، نیوزلند و اسکاتلند، نشستن روی صندلی عقب تاکسی را خلاف قواعد مکتب مساوات گرایی می دانند. بنابراین برای رعایت ادب، در تاکسی ها روی صندلی جلو بنشینید.

۹- در امریکایی جنوبی از کلمه ی «امریکا» برای اشاره به ایالات متحده استفاده نکنید

اگر در امریکای جنوبی از کلمه ی «امریکا» برای اشاره به ایالات متحده استفاده کنید اینطور برداشت می شود که فقط ایالات متحده شایستگی عنوان «امریکا» را دارد، در حالی که امریکای جنوبی هم امریکا محسوب می شود.

۱۰- در هند هدیه را فورا باز نکنید

در هند بعد از گرفتن هدیه باید خوددار باشید چون هندی ها فوراً باز کردن هدیه را نشانه ی حریص بودن شما می دانند. این مسأله در مورد بسیاری از دیگر کشورهای آسیایی هم صدق می کند. بنابراین بهتر است صبر کنید و بعد از رفتن به خانه هدیه را باز کنید.

۱۱- در هلند در مورد شغل افراد سؤال نپرسید

در هلند سؤال در مورد شغل اشخاص را نشانه ی تبعیض طبقاتی می دانند. اگر می خواهید سر صحبت را باز کنید موضوع دیگری را انتخاب کنید.

این مسأله در مورد کشور فرانسه هم صدق می کنند. فرانسوی ها به دلیل مشکلاتی که در خصوص اشتغال دارند ترجیح می دهند در مورد چیز دیگری صحبت کنند.

۱۲- در فرانسه در ملاء عام فین نکنید

در فرانسه این کار را زننده می دانند. به جای آن، از همراه یا همراهان تان عذرخواهی کنید و به دستشویی بروید. این مسأله در مورد کشورهای چین، ژاپن، عربستان سعودی و ترکیه هم صدق می کند.

۱۳- در ژاپن با دهان باز نخندید

ژاپنی ها خندیدن با دهان باز را نشانه ی نادانی می دانند. بنابراین برای رعایت ادب با دهان بسته بخندید.

۱۴- در فرانسه به غذایتان نمک نزنید

در کشورهایی مثل فرانسه، اسپانیا، ایتالیا و ژاپن، هم در رستوران ها و هم زمانی که در خانه ی کسی مهمان باشید، اضافه کردن نمک و فلفل یا هرگونه چاشنی به غذا را یک تودهنی می دانند.

از نظر آشپز یا میزبان این کار شما به معنای آن است که غذای او خوب نیست و آن ها چنین رفتاری را بسیار توهین آمیز می دانند. بنابراین مثلا حین غذا از آن ها نخواهید که به شما کمی سس بدهند.

۱۵- در چین هدیه را فوراً قبول نکنید

در بسیاری از کشورها مثل چین و ژاپن، قبول کردن هدیه در بعضی موقعیت ها بسیار بی ادبانه است. در حقیقت از شما انتظار می رود که چندین و چند بار هدیه را رد کنید یا دست کم در عوض آن هدیه ای به شخص مقابل بدهید.

۱۶- در آلمان تأخیر نداشته باشید

در آلمان و بسیاری از کشورها تأخیر داشتن امری غیر قابل قبول است. از نظر آن ها شما برای وقت دیگران ارزش قائل نیستید.

۱۷- در کره جنوبی کسی را بغل نکنید

در کشورهایی مانند کره ی جنوبی، چین و تایلند، در آغوش کشیدن دیگران را دور از ادب می دانند. بنابراین به فضای شخصی افراد احترام بگذارید و جلوی فوران احساسات تان را بگیرید.

۱۸- در هاییتی سوت نزنید

سوت زدن در بسیاری از کشورها چیزی جز یک عادت ساده و بی ضرر نیست اما در کشور هاییتی این کار را به دور از ادب می دانند. به ویژه در این خصوص سختگیری زیادی در مورد کودکان می شود به طوری که اگر بزرگتری مچ بچه ای را حین سوت زدن بگیرد، آن بچه حتما تنبیه خواهد شد.

۱۹- در خاورمیانه انگشت شست تان را بالا نیاورید

در بسیاری از کشورها این یک حرکت دوستانه و به معنای تأیید و تشویق است اما در کشورهای خاورمیانه، روسیه، یونان، غرب افریقا و امریکای لاتین، معنای آن کاملا برعکس است. در حقیقت، در این کشورها این حرکت همان معنای بالا آوردن انگشت وسط را دارد.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

در بعضی از کشورها مودب نخواهید بود اگر این رفتارها را انجام  دهید!

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۵ ۲۶ شهريور ۱۳۹۷
خیلی از این چیزایی که نوشتین رفتار ساده ای نیست
Iran (Islamic Republic of)
بنده ی خدا
۲۳:۳۱ ۲۵ شهريور ۱۳۹۷
با این وضعیت مسافرت لطیفه ای بیش نیس
Romania
ناشناس
۱۹:۴۷ ۲۵ شهريور ۱۳۹۷
یکی از رفتارهای زشتی که می بینم پرتاب آب دهان در کوچه و خیابان است متاسفانه. وااااااااای
سیگار هم می کشیم و ته سیگار را در جوی آب یا در خیابان و کوچه می اندازیم. وااااااای
سطل آشغال نزدیکمون هست ولی آشغال رو در جوی اب یا کوچه یا خیایان می اندازیم. وااااااااااای
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۷ ۲۵ شهريور ۱۳۹۷
این همه کشور رو چطوری سفر کنم؟؟