وی گفت: تمامی محصولات سلامت محور از جمله ظروف یکبار مصرف پلیمری و کاغذی، در صورت داشتن پروانه بهداشتی ساخت و یا ورود معتبر و تحت نظارت مسئولین فنی قابل عرضه و مصرف هستند.
شاکر با اشاره به مصرف کنندگان ظروف یکبار مصرف تصریح کرد: در هنگام خرید این قبیل ظروف اعم از پلیمری و کاغذی ضمن کسب اطمینان از داشتن شماره پروانههای بهداشتی تا حد امکان سعی کنند مواد غذایی داغ را در ظروف یکبار مصرف استفاده نکنند.
وی از مردم خواست در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف پلیمری و پلاستیکی از نگهداری طولانی مدت غذای داغ، چرب و اسیدی در ظروف یکبار مصرف پلاستیکی تا حد امکان اجتناب نمایند و در صورت لزوم منتظر باشند تا دمای ماده غذایی، تا حد امکان کاهش یافته و سپس اقدام به سرو غذا و یا نوشیدنی نمایند.
رئیس اداره غذا با منشا دامی و دریائی اداره کل فراورده های غذائی و آشامیدنی با اشار به ایام ماه های محرم، صفر و نذورات مردم در این ایام، گفت: ضمن آروزی قبولی عزاداریها، یکی از مسائل مهم در بحث نذریها رعایت نکات مهم بهداشتی است ضمن تاکید بر رعایت نکات بهداشتی در تهیه ، نگهداری و توزیع نذورات، با توجه به اینکه این غذاها را برخی از بیماران به قصد شفا می خورند سعی کنند نمک و چربی غذاها کم باشد.
انتهای پیام/