به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، یوسف زمانی، شهردار شوش بیان داشت: رستوران سنتی انارگل با حمایت شهرداری و شورای اسلامی شهر شوش در زمینی به وسعت 260 مترمربع با 25 میلیارد ریال اعتبار بخش خصوصی در حال تکمیل است و اکنون 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی افزود: : این مجموعه سنتی از بخش های مختلف غذاخوری به شکل محلی و سنتی برخوردار بوده و در نماسازی های داخلی آن از سبک های معماری ایرانی و آثار تاریخی و مذهبی شهر شوش استفاده شده است.
زمانی بیان داشت: این رستوران با ظرفیت پذیرایی 150 نفر دارای سیستم هوشمند و تجهیزات کامل است و انواع غذاهای سنتی و محلی، شربت و دمنوش را به مشتریان عرضه خواهد کرد.
شهردار شوش با اشاره به اشتغالزایی مستقیم این رستوران گفت: با بهره برداری از این رستوران سنتی 15 نفر به صورت مستقیم مشغول به کار می شوند.
انتهای پیام/م